star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bodajk

  • 84 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 324 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó ház Bodajk

  • 84 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 324 m² telek

  • Eladó ház Bodajk

  • 84m²


Ár:

65 000 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Vásárláson gondolkodik? Ne habozzon! Használja ki az idén MÉG IGÉNYBE VEHETŐ családtámogatási lehetőségeket!

AZ INGATLAN ALKALMAS A CSOK, Falusi CSOK, CSOK HITEL IGÉNYBEVÉTELÉRE!

Vh-003930. Bodajkon központ közelében, 1324 m2-es gondozott, parkosított telken 1998-ban épült, 84 m2-es, nappali konyha étkező + 2 szobás minden igényt kielégítő, egyedi kialakítású és megjelenésű családi ház, 65 m2-es fedett terasszal eladó.

Az egyszintes, tágas ház, nyugodt, főútról könnyen megközelíthető övezetben található. Buszmegálló, vasútállomás, illetve a kereskedelmi, valamint a közintézmények 5 - 10 perc távolságra elérhetőek. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető!
Az ingatlan összközműves, az épület vastag tégla falazattal épült 8cm szigeteléssel. A tető héjalása Tondach tetőcseréppel készült. A villany kazán („ H” tarifáról működik) biztosítja, padlófűtéssel. A nyílászárók hőszigetelt üvegezéssel, redőnnyel-rovarhállóval ellátottak. A kellemes hőmérsékletről 2 db hűtő-fűtő klíma gondoskodik. A házban kialakításra került légtisztító berendezés is. A burkolatok magas minőségű járó lapok, illetve a szobákban laminált padló.
A biztonságot a 8 pontos riasztórendszer garantálja.

Az ingatlan elosztását tekintve, 1 szintes 84 nm hasznos alapterületű:
- Földszint: szélfogó, előszoba, amerikai konyhás nappali, 2 szoba, 1 fürdő wc-vel zuhannyal, 1 fürdő káddal

A földszinti részhez tartozik a nappaliból és az étkezőből is közvetlenül megközelíthető nagyméretű 65m2-es fedett terasz.

A telek térkövezett, parkosított, kialakításra került egy hangulatos kert is. Az utcafronti bejutás elektromos kapun keresztül biztosított. A kapu előtti terület szintén térkővel burkolt, több autó számára biztosít parkolási lehetőséget.

Ideális választás mindenki számára, legyen szó állandó lakhatást választó családoknak, vagy pihenni, vágyóknak egyaránt. A ház a kényelmes otthont biztosít a lakók számára, mind a belső lakrészben, mind a kert, udvar, illetve a terasz területén. Nyugalmat sugároz, a mindennapos rohanások után.
Eladási ár: 65 M Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 358060


Elhelyezkedés

Bodajk, Bodajkon


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6565342


Posztlné Leiti Gabriella

Posztlné Leiti Gabriella

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6565342

Posztlné Leiti Gabriella

Posztlné Leiti Gabriella

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó bodajki (Bodajkon) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 84 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 324 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 773 810 Ft, ami a bodajki átlaghoz képest 39%-kal magasabb. Az ingatlant Posztlné Leiti Gabriella referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6565342. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bodajk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.