star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bodajk

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 285 m²

    telek

Vételár:

49,99 millió Ft

Eladó ház Bodajk

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 285 m² telek

  • Eladó ház Bodajk

  • 100m²


Ár:

49 990 000 Ft

Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Vh-004019. Bodajkon központ közelében, 2285 m2-es telken 1993-ban épült, 100 m2-es, jelenleg 2 lakásos 2 konyha, 2 szobás, 2 fürdős családiház eladó.

Az egyszintes ház, nyugodt, főútról könnyen megközelíthető övezetben található. Buszmegálló, játszótér.. illetve a kereskedelmi, valamint a közintézmények 5 - 10 perc távolságra elérhetőek.
Az ingatlan összközműves, az épület „ L” alakú, Az utcafronti rész vastag vályog, az udvari rész tégla falazattal épült. A tető héjazása tetőcseréppel készült. A fűtést gáz kazán biztosítja radiátoros hőleadással. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A nyílászárók cserélve lettek, hőszigetelt üvegezéssel ellátottak.

Az ingatlan elosztását tekintve,
Az első rész:
- kb 50 m2 alapterületű: előtér, konyha, 1 nagyszoba, 1 fürdő wc-vel zuhannyal,
Udvari rész:
- kb 50 m2 alapterületű: előtér, konyha étkező, háztartási helyiség, fürdő, 1 nagyszoba

A két rész jelenleg külön lakásként funkcionál, de az egy benyitása, átjárás a két rész között belső ajtóval biztosított. Rezsije alacsony, a két lakás miatt mindkét részre igénybe vehető a rezsit

A telek rendezett, részben bekerített, füvesített, kialakításra került egy tároló és pince is.. Az utcafronti bejutás széles kapun keresztül biztosított. A hátsó kertben számos gyümölcsfa található.

Az ingatlan sok lehetőséget rejt magában, kis ráfordítással álom otthonná tehető.

Ideális választás mindenki számára, legyen szó állandó lakhatást választó családoknak, vagy befektetésben gondolkodóknak egyaránt, hiszen 2 önálló lakásként azonnal bérbe adható. A ház a kényelmes otthont biztosít a lakók számára.
Eladási irányár: 49 990 000 Ft

Jelzáloghitelre,Falusi Csok, CSOK Plusz hitelre alkalmas!

Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 364248


Elhelyezkedés

Bodajk, Bodajkon


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6622290


Posztlné Leiti Gabriella

Posztlné Leiti Gabriella

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6622290

Posztlné Leiti Gabriella

Posztlné Leiti Gabriella

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó bodajki (Bodajkon) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 285 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 49,99 millió Ft, négyzetméter ára 499 900 Ft, ami a bodajki átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Posztlné Leiti Gabriella referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6622290. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bodajk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.