star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bodonhely

  • 35 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 300 m²

    telek

Vételár:

4,35 millió Ft

Eladó ház Bodonhely

  • 35 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 300 m² telek

  • Eladó ház Bodonhely

  • 35m²


Ár:

4 350 000 Ft

Építés éve
2000
Szintek
1
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
egyéb
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Megvételre kínál a DUNA HOUSE egy páratlan eladó 35 m² MOBILHÁZAT! A mobilház modernizált és korszerűsített! Ez a tökéletes otthoni menedék várja új tulajdonosát, mindenkit, aki szeretné élvezni egy kényelmes és praktikus életet a 4 évszakos festői Mobilházban.Főbb jellemzők:4 évszakos: Ez a mobilház kiválóan alkalmazkodik az év minden szakához, így az évszakok változásával is otthonos és kellemes környezetet biztosít.Felújított és korszerűsített: A mobilház teljes körűen felújított, hogy újra életre keljen, és minden modern kényelmet és technológiát magában foglaljon.Tökéletes elrendezés: Az ingatlan rendkívül praktikus és szépen kialakított elrendezéssel büszkélkedhet, amely megkönnyíti az életét és otthonos érzést biztosít.Kiváló szigetelés: A mobilház tökéletesen szigetelt, hogy az év minden szakában kellemes hőmérsékletet tartsa, így energiatakarékosan élheti mindennapjait.Belül található helyiségek:- szoba, ahol nyugodt pihenést találhat.- nappali, ahol a család és barátok körében töltheti az időt.- étkező-konyha, amely ideális a közös étkezésekhez és a főzéshez.- fürdőszoba, amelyben kényelmesen ellazulhat és feltöltődhet.- mosókonyha, hogy a mindennapi teendőit zavartalanul elvégezhesse.Ajánlás:Ez a lenyűgöző mobilház ideális választás azoknak, akik a természet közelségét szeretnék élvezni anélkül, hogy lemondanának a modern kényelmekről. A mindennapjait megtöltse harmóniában és nyugalomban. A felújított és korszerűsített mobilházzal teljesen új életet nyer, és az új tulajdonos számára kényelmes OTTHONT biztosít. Ha vágyik egy olyan otthonra, amelyben minden adott a komfortos életvitelhez, ne habozzon tovább!Várom megtisztelő hívását!

4350000 Ft
Csóka Laura
+36305186799
csoka.laura@dh.hu

Referencia szám: HZ053187-IN


Elhelyezkedés

Bodonhely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6575808


Kovácsné Ferencz Tímea

Kovácsné Ferencz Tímea

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Kovácsné Ferencz Tímea

Kovácsné Ferencz Tímea

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6575808

Kovácsné Ferencz Tímea

Kovácsné Ferencz Tímea

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Kovácsné Ferencz Tímea

Kovácsné Ferencz Tímea

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó bodonhelyi házrész 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A házrészről 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 35 m², míg a hozzá tartozó teleké 300 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa elektromos. A házrész ára 4,35 millió Ft, négyzetméter ára 124 286 Ft. Az ingatlant Kovácsné Ferencz Tímea hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6575808. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bodonhely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.