star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bodrogkisfalud

  • 65 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 270 m²

    telek

Vételár:

20,99 millió Ft

Eladó ház Bodrogkisfalud

  • 65 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 270 m² telek

  • Eladó ház Bodrogkisfalud

  • 65m²


Ár:

20 990 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos

Az ingatlanról:

TAKAROS, BARÁTSÁGOS KIS HÁZ eladó Szerencstől 15 percre!

BODROGKISFALUD alig ezer fős település, MAGYAROK lakta, jó közlekedési lehetőségekkel a környező településekre és Miskolcra is!

1270 nm telek területen -MELYNEK ÜRES RÉSZE ÖSSZKÖZMŰVEL ELLÁTVA, KÜLÖN BEJÁRATTAL BEÉPÍTHETŐ-ahol most termő gyümölcsfák vannak, Szerencstől és Tokajtól negyedóra autóútra
kő építésű, kőzetgyapot és üveggyapot szigeteléssel, mellék épülettel együtt számolva 70 nm alapterületű, sarok ingatlan keresi új tulajdonosát!

Nyugodt, csendes település, jó levegő, rendes utca kép és szomszédok!
Amennyiben itt vásárolsz ingatlant-EGYEZTETVE A HELYI ÖNKORMÁNYZATTAL- vissza nem térítendő letelepedési támogatást kaphatsz!
MUNKAHELYEK helyben, a szerencsi Nestlében, Tokaj borászataiban, turistáknak kiadott apartmanokban, helyi közintézményekben, idősotthonban és még sok egyéb helyen is találhatóak!
IGÉNYELHETSZ NAPELEM LÉTESÍTÉSÉRE TÁMOGATÁST!
Közelben kikapcsolódáshoz a Tokaj városa és a Fesztiválkatlan, Sárga Borház, Bodrogkeresztúr nevezetességei, Szerencsen séta és a Rákóczi vár, Sárospatak.....nem kell messzire utazni egy hétvégi programhoz...

A ház helyiségeinek elhelyezkedését az ALAPRAJZON TALÁLOD!
Alkalmas pároknak, idősebbeknek alacsony fenntartási költségei miatt, akár egy gyerekeseknek is!
FŰTÉS lehet elektromos, falra szerelt panelekkel, fatüzelésű vaskályhával, elektromos látványkandallóval!
-beázás mentes tető
-20 cm födémszigetelés
-összközmű
-gázcsonk az udvaron
-28 Amper, új villanyóra
-műanyag ablakok
-laminált padló
-tároló
-újszerű fürdőszoba ablakkal
-új víz és villanyvezetékek
-A + energetikai minősítés
A bejárathoz tartozó burkolt betonalapot tovább építve TERASZT IS kialakíthatsz!
Egy lakás áráért kert, udvar, kocsibeálló, külön értékesíthető telekrész, garázs építésére alkalmas hely.....szép panoráma a tokaji hegyek felé, fél órára a kisvárosok zajától!

Megtekintés EGYEZTETÉSSEL, naponta 16 h után és FŐKÉNT HÉTVÉGÉN!


Elhelyezkedés

Bodrogkisfalud, Kilián utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6611978


+36 30

Ingatlannet kód: NET6611978

Az általad megtekintett eladó bodrogkisfaludi (Kilián utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 270 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 20,99 millió Ft, négyzetméter ára 322 923 Ft, ami a bodrogkisfaludi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Belvita Ingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611978. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bodrogkisfalud ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.