star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bogács

  • 56 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 250 m²

    telek

Vételár:

24 millió Ft

Eladó ház Bogács

  • 56 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 250 m² telek

  • Eladó ház Bogács

  • 56m²


Ár:

24 000 000 Ft

Építés éve
2008
Szintek
2
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Bogács, nyaraló eladó!
Bogácson, a fürdő közelében, egy csendes kis utcában eladó nyaraló, ami jelenleg apartmanként üzemel.
Az ingatlan teljes körűen fel lett újítva a tulajdonos által 2020-ban, amelyek során a szaniterek cseréje, a szobák festése valamint a fűtés korszerűsítése is megtörtént. A ház melegéről központi fűtés gondoskodik.
A ház helyiségei a földszinten: közlekedő/konyha, étkező, szoba, fürdőszoba, toalett.
Az emeleten: folyosó, két szoba található. Az udvarra kiérve találunk egy tároló helyiséget, ami 20m2 alapterületű, valamint az udvaron sütögető és egy terasz is kialakításra került.
Frekventált elhelyezkedésének köszönhetően sétálva is megközelíthető, élelmiszerbolt, dohánybolt, étterem, a híres pincesor, valamint a gyógyfürdő.
Az ingatlan kiváló befektetésnek, illetve saját célra is.
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem keressen bizalommal! Irodánk banki és ügyvédi háttérrel, valamint számos egyéb szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére.


Elhelyezkedés

Bogács


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632436


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


24 000 000 Ft

Bogács, Fülöpszigeteki utca

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 56m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632436

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó bogácsi házrész 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A házrészről 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m², míg a hozzá tartozó teleké 250 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. A házrész ára 24 millió Ft, négyzetméter ára 428 571 Ft, ami a bogácsi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Lukács Ágota referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632436. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bogács ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.