star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bogács

  • 500 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 421 m²

    telek

Vételár:

84,8 millió Ft

Eladó ház Bogács

  • 500 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 421 m² telek

  • Eladó ház Bogács

  • 500m²


Ár:

84 800 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
padlófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Borsod Vármegyében Bogács Gyógyfürdő közvetlen közelében 3 szobás, panorámás Családi ház Eladó!

Bogács legkiválóbb részén 421 m2-es telken 3 szobás Ingatlan eladó. Bogácsi Strand 200m-re van, viszont kellemes, nyugodt környezetben.
A Családi házban 3 szoba, 3 fürdőszoba, 2 impozáns nappali, ebédlő, konyha, mosókonyha, közlekedő és teremgarázs található.
Az ingatlan válogatott és magas minőségű anyagokból készült, a fürdőszobák különleges csempékkel és dizájnos megjelenéssel találhatóak. Az otthon melegét padlófűtés adja, amely kellemes közérzetet biztosít lakója számára. A családi fészek kiváló fényviszonyokkal van ellátva, szinte a nap minden szakaszában süt a nap az otthonba. Ezzel fantasztikus energiákat ad lakói számára. A 3 szoba tágas, fényviszonyokkal ellátott, kiváló pihenésre alkalmas. A hozzájuk tartozó fürdőszobákban zuhanyzó, wc, illetve a lenti fürdőszobában még bide is található. A nappali és az ebédlő is megfelelő a családi összejövetelek számára. A mosókonyhában találjuk a gázcirkót, wc-t. A teremgarázs tágas. Az emeletre tömör fa lépcső, kidolgozott korlát vezet fel. Az emeleten találjuk a 2 szobát, 2 fürdőszobát és az igazán hatalmas nappalit. Az udvar kellemes kikapcsolódást nyújt a pihenni vágyók részére, hiszen a madárcsicsergés pihentetően hat az ott pihenők részére.

Az ingatlan kiváló befektetés, akár Apartman kialakítására is, hiszen a Strandot 200 m-re találjuk, illetve Családok részére is.
Akik szeretik a magas minőségű ingatlanokat.

Az ingatlan tégla építésű, cserép fedésű. Szigetelt falakkal található.
Megfelelő közlekedés Eger, Mezőkövesd felé.
A közelben minden látnivaló megtalálható, kirándulóhelyek. Eger, Mezőkövesd, Suba-lyuk, Bükkzsérc, Cserépfalu, Cserépváralja, Tard, Tibolddaróc, Kács, kerékpárutak elérhetőek, Bükkszentkereszt, Mezőkövesd Gyógyfürdő.
Szórakozási lehetőségek is vannak, a híres Bogácsi Pincék várják az itt pihenőket.
Az ingatlan megtekintése ügyfelünk kérésének megfelelően, előzetes egyeztetés után lehetséges!
További szolgáltatások:
- díjmentes, teljes körű hitelügyintézés, CSOK ügyintézés, biztosítás, stb

Költözés megegyezés szerint!
Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, illetve eladó ingatlana van, forduljon hozzám bizalommal!


Elhelyezkedés

Bogács


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6639076


Kerékgyártó Katalin

Kerékgyártó Katalin

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6639076

Kerékgyártó Katalin

Kerékgyártó Katalin

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó bogácsi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 500 m², míg a hozzá tartozó teleké 421 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. A családi ház ára 84,8 millió Ft, négyzetméter ára 169 600 Ft, ami a bogácsi átlaghoz képest 32%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kerékgyártó Katalin referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639076. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bogács ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.