star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Boldogasszonyfa

  • 120 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 429 m²

    telek

Vételár:

28 millió Ft

Eladó ház Boldogasszonyfa

  • 120 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 429 m² telek

  • Eladó ház Boldogasszonyfa

  • 120m²


Ár:

28 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1950
Szobák száma
3

Az ingatlanról:

Terecsenyben, a festői Zselici-dombság szívében, Kaposvár és Szigetvár között félúton, egy csendes zsákfaluban található a családi ház. A település utcaképe felújított házakkal büszkélkedhet. A rendezett, jó fekvésű telek területe 1429 négyzetméter. A 120 négyzetméteres lakóépület mellett további 300 négyzetméternyi gazdasági épület áll rendelkezésre. Minden épület téglából épült. A házban három szoba található, amelyek az előszobából nyílnak, hasonlóan a fürdőszobához, a különálló WC-hez és a konyhához. A konyhába egy fedett, lenyűgöző panorámával rendelkező teraszról lehet bejutni, amely az udvarból nyílik. Az udvaron garázs, kocsibeálló, téglával kirakott pince, kisházikó és fúrt kút is megtalálható. A szennyvízrendszer az EU-s szabványoknak megfelelő, svéd technológiájú víztisztító rendszerrel van felszerelve. A ház keleti és nyugati oldalát hungarocell szigetelés védi, a fűtésről két fatüzelésű kandalló gondoskodik. Az egyik kandalló hagyományos, míg a másik acél víztartályos, szivattyús vízkeringetéssel működő központi fűtési rendszerként funkcionál, radiátorokkal minden helyiségben. A hirdetési ár a bútorozatlan ingatlanra vonatkozik, de a bútorozás megegyezés tárgyát képezi. Jelenleg az ingatlan nem lakott.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Wc
2m²
Fürdőszoba
8m²
Konyha
20m²
Előszoba
20m²
Szoba
20m²
Szoba
25m²
Szoba
25m²

Elhelyezkedés

Boldogasszonyfa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6649867


+36 70

Ingatlannet kód: NET6649867

Az általad megtekintett eladó boldogasszonyfai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 429 m². További jellemzői: az építés éve 1950. A családi ház ára 28 millió Ft, négyzetméter ára 233 333 Ft. Az ingatlant Sebők Ildikó referens a Mecseki László irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649867. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Boldogasszonyfa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.