star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bóly

  • 116 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 693 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Bóly

  • 116 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 693 m² telek

  • Eladó ház Bóly

  • 116m²


Ár:

39 900 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cserépkályha
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Bóly központjában családi otthon eladó!A ház tágas tereivel 116m2-en várja új lakóját. A fedett teraszról az ingatlanba lépve napfényes ebédlőbe érkezünk, innen nyílnak a szobák , a konyha , fürdőszoba ahol kád, és zuhanyzó is van. Jelenleg 3 szobás házból Nappali + 3 szobát ki lehet könnyen alakítani. Ablakai és belső ajtói fából készültek, a burkolatok pedig parketta illetve járólap.Az utcafronti falak 5cm-es szigeteléssel ellátott, a tető betoncseréppel borított . Fűtése gázkazánnal működik , a melegvizet villanybojler biztosítja. Bóly, Dél-Baranya gyöngyszeme, mind elhelyezkedésében ,hiszen Pécs és Mohács között félúton az M60-as autópálya közelében van. Kulturális, és közösségi élete mozgalmas. Ipari parkja számtalan munkalehetőséget biztosít az itt letelepedőknek. Ebben a városban kínálom Önnek ezt az ingatlant. A telek 693m2 alapterületű ahol a kert, itt van lehetőség egy élhető parkosított udvar kialakítására. Telekhatárra épült a garázs, pince és műhely amik összesen 63m2 alapterületűek. Egy bájos üveges télikert, és korábban halakkal benépesített tavacska helye is megtalálható az udvarban. Jöjjön nézze meg ezt a csendes környéken elhelyezkedő családi ingatlant!Tervezzük meg együtt új lakhelyét! Várom a hívását akár hétvégén is!

Referencia szám: HZ091728-IN


Elhelyezkedés

Bóly


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6610495


+36 70

Ingatlannet kód: NET6610495

Az általad megtekintett eladó bólyi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 116 m², míg a hozzá tartozó teleké 693 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cserépkályha. A családi ház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 343 966 Ft, ami a bólyi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Végi Zsuzsanna referens a Mohács irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6610495. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bóly ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.