star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bóly

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 115 m²

    telek

Vételár:

74 millió Ft

Eladó ház Bóly

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 115 m² telek

  • Eladó ház Bóly

  • 90m²


Ár:

74 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

A beltér:

Ez az eladó egyszintes családi ház modern és kényelmes otthont kínál a lakói számára. Az ingatlan 1115 m2- en helyezkedik el és 90 m2 alapterülettel rendelkezik, praktikusan kialakított belső terei minden igényt kielégítenek. 3 szoba, fürdő, különálló wc, konyha, nappali, előszoba, kamra található benne. Klímával ellátott, központi porszívó segíti tulajdonosa mindennapi kényelmét. A fűtés gáz cirkó kazánnal padló fűtéssel, radiátorokkal és kandallóval megoldott. A melegvizet gáz cirkó kazán és villanybojler szolgáltatja. A rendezett, füvesített, betonozott járdával ellátott, tágas udvarban egy 19 m2- es garázs, egy 8 m2- es kerékpártároló és egy 12 m2- es betonozott műhely helyezkedik el. A garázs tetőszerkezete beépített, tárolásra kiválóan alkalmas. Innen egy lépcsőn tudunk lejutni a pincébe.
A ház kiválóan alkalmas a családi életre és a pihenésre egyaránt.

A környékről:

Bóly a kisvárosok csendes, békés nyugalmával, de a nagyvárosokra jellemző fejlett infrastruktúrával rendelkezik. Mohács 14, Pécs 24 km -re található. Az M6- os autópálya lehajtója 2 km távolságra van, könnyen megközelíthető.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és vegye fel velünk a kapcsolatot a további részletekért és a megtekintési időpont egyeztetéséért!


Elhelyezkedés

Bóly


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6646789


+36 70

Ingatlannet kód: NET6646789

Az általad megtekintett eladó bólyi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 115 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 74 millió Ft, négyzetméter ára 822 222 Ft, ami a bólyi átlaghoz képest 60%-kal magasabb. Az ingatlant Interhome Hungary hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646789. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bóly ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.