star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Boncodfölde

  • 82 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 6 600 m²

    telek

Vételár:

49 millió Ft

Eladó ház Boncodfölde

  • 82 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 6 600 m² telek

  • Eladó ház Boncodfölde

  • 82m²


Ár:

49 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Örömmel kínálom figyelmébe ezt a kellemes, 2 és fél szobás, azonnal költözhető családi házat, melléképületekkel, kúttal Boncodföldén.

A 82 nm-es tégla építésű ingatlan ideális választás mindazoknak akik egy nyugodt, csendes, ugyanakkor város közeli környezetben képzelik el az életüket.

A házban két nagyobb szoba (15 és 18 nm), egy kisebb szoba (7 nm), valamint egy tágas konyha és nappali található, így minden családtag megtalálhatja a maga kényelmét. A fürdőszobában tusoló, kád, bidé és Wc is rendelkezésre áll.

A szobák fa parkettával, az egyéb helyiségek járólappal burkoltak.

A világos, déli tájolású épület külső és belső nyílászárói egyaránt minőségi fából készültek, az ablakok hőszigetelt üvegezéssel és spalettával rendelkeznek, így biztosítva a kellemes klímát.

A ház melegvíz ellátását és fűtését gázkazán biztosítja, radiátor hőleadókkal.

Az ingatlanhoz kapcsolódik egy fedett, de elölről nyitott helyiség, melyből megközelíthető a pince, ahol a kazánházat is megtaláljuk . A nyitott rész mellett egy 21 négyzetméteres garázs és egy 22 négyzetméteres szerszámtároló is része az épületnek, amelyek még több kényelmet és praktikus tárolási lehetőséget biztosítanak.

A családi ház egy 6600 nm-es, enyhén lankás telken fekszik, számos alternatívát kínálva új tulajdonosának. Az udvaron kút és épített grillező, a terület felső (házhoz közelebbi) részén gyümölcsfák, lejjebb pedig gazdálkodásra alkalmas rész található.

Ez a ház minden adottságával tökéletes otthon lehet az Ön számára, statikailag remek állapotú, valóban azonnal költözhető.

Hívjon és tekintse meg személyesen!


Elhelyezkedés

Boncodfölde


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6646228


HASONLÓ INGATLANOK


22 000 000 Ft

Boncodfölde

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 75m²

58 200 000 Ft

8992, Boncodfölde, Jánosképi utca

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 100m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6646228

Az általad megtekintett eladó boncoföldi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m², míg a hozzá tartozó teleké 6 600 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 49 millió Ft, négyzetméter ára 597 561 Ft, ami a boncoföldi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Kálmán Adrienn referens a Balatoni Bea irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646228. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Boncodfölde ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.