star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Borsfa

  • 140 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 4 501 m²

    telek

Vételár:

12,9 millió Ft

Eladó ház Borsfa

  • 140 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 4 501 m² telek

  • Eladó ház Borsfa

  • 140m²


Ár:

12 900 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

CSALÁDI HÁZ eladó a ZALAI-DOMBOK ölelésében, Borsfán!

Egy békés, nyugodt, 680 főt számláló községben - mely 1 órás autóútra helyezkedik el az osztrák, 30 percre a szlovén, s 15 percre a horvát határtól - kínálunk megvételre egy felújításra szoruló, TÉGLA építésű CSALÁDI HÁZAT pincével, mellékpületekkel.

A 4501 m2-es birtokon elhelyezkedő, 140 m2-es ház jelenlegi kialakítása szerint 4 szobával, fürdőszobával, konyhával rendelkezik.

A ház egy éve lakatlan, a felújítási munkálatok azonnal megkezdhetők.

Az ingatlanban a víz, gáz, villany bevezetésre került, a szennyvíz a telekhatáron található. A ház teljes egészében tégla építésű, cserép fedéssel, stukatúros födémmel rendelkezik.

Az ingatlanhoz közvetlenül egy kisebb, körbekerített terület tartozik, ahol egy külön épületrészben kialakított PINCE, egy KEMENCE, egy FÚRT KÚT és számos melléképület is található, valamint egy kis fenyveserdő. A nagyobb területrész gazdálkodásra alkalmas, ahol jelenleg gyümölcsfák, s fenyőfák vannak.

Borsfa kedvező infrastruktúrával rendelkezik: két bolt, orvosi rendelő, gyógyszertár, sportpálya és egy frissen felújított általános iskola, s egy könyvtár nyújt komfortos életet az itt élőknek.
Zalaegerszegre, Nagykanizsára és Letenyére is közvetlen buszjárattal juthatnak el az itt lakók.

A ház tökéletes választás azon családok számára, akik saját elképzeléseik alapján kívánják felújítani leendő otthonukat, s az ingatlanhoz kapcsolódó területet saját céllal, vagy bérbeadással kívánják hasznosítani.

A GDN-ZALA INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

Az ingatlan CSOK-ra alkalmas! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 362010


Elhelyezkedés

Borsfa, Borsfa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6603719


HASONLÓ INGATLANOK


159 800 000 Ft

Borsfa

  • Szobák: 12
  • Alapterület: 664m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6603719

Az általad megtekintett eladó borsfai (Borsfa) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 501 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 12,9 millió Ft, négyzetméter ára 92 143 Ft, ami a borsfai átlaghoz képest 44%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Juhász Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6603719. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Borsfa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.