star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Borsosberény

  • 113 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 500 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó ház Borsosberény

  • 113 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 500 m² telek

  • Eladó ház Borsosberény

  • 113m²


Ár:

29 900 000 Ft

Építés éve
1989
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Borsosberény központjához közeli utcában, 1500 m2-es telek, 113 m2 hasznos alapterületű, kiváló műszaki állapotú családi házzal eladó! A ház 1989-ben betonalapra, tégla falazattal, fa födémmel, cserép tetőborítással épült. Az épületben egy válaszfalat vályogtéglából építették. A ház tetőszerkezetét felújították, a födémet 20 cm vastag kőgyapot hőszigeteléssel látták el. A fürdőszoba is felújításra került. A házban 2 szoba, nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, közlekedő és gardróbhelyiség található. A háznak mindkét bejárati ajtója új, műanyag alapanyagú. A ház ablakaiból négy fa, a másik kettő műanyag alapanyagú. Minden ablak redőnnyel és rovarhálóval felszerelt. A kert felőli bejárati ajtó elé 19 m2-es pihenőteraszt is kialakítottak. Az utcafronti 27 m2-es nagyszoba napfényes, dél-nyugati tájolású.Két szoba lamináltpadló a többi helyiség esztétikus kerámialap burkolatú. A fürdőszoba kádas kialakítású, a WC a fürdőben került elhelyezésre. A konyhai tűzhely elektromos működtetésű. A ház teljes közművekkel rendelkezik. A meleg vízellátást éjszakai mérőről üzemelő villanybojler biztosítja. A vízvezetékek rézcsövekből lettek elkészítve. Az épület fűtése gázkonvektorokkal kialakított. A ház külső és belső megjelenése megfelelő, a folyamatos karbantartásnak köszönhetően, további felújítására nincs szükség, csupán a tulajdonosváltást követő, szokásos higiéniai festést lehet elvégezni. A bekerített kert és az udvar gondozott, a lakóház mellé műhely is épült. Az udvarba gépkocsival be lehet állni. A gondozott kertet pázsitfű, veteményes és virágoskert, bokrok, diófa díszíti. A kert gyűrűskútról, vagy a kert végében csordogáló patak vizével is öntözhető. Az ingatlan megfelelő ár-értékarányt képvisel! A települést egyre több család választja állandó lakóhelyeként. Az ingatlan megvásárlása a csendes, nyugodt életre vágyóknak kiváló lehetőséget kínál. Borsosberényben általános iskola, óvoda, üzletek, községháza, orvosi rendelő, posta, művelődési ház, templom is található. A település autóbusszal és vonattal is megközelíthető. Az M2 gyorsforgalmi út segítségével a 70 km-re található Budapest 1 óra 10 perc alatt elérhető. A közeli Rétság város ipari parkja, vagy a Nagyorosziban található ipari létesítményei munkalehetőséget biztosítanak a térség munkavállalói számára! Az ingatlan tehermentes. Megvásárlására államilag támogatott banki hitelek igénybevehetőek!
Irányár: 29.900.000.-Ft
Ha ingatlant szeretne eladni, irodánk kedvező feltételekkel vállalja az értékesítést, Pest és Nógrád megyében.
Helyszíni felmérés, értékbecslés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítés.
Iroda címe: 2600 Vác, Zrínyi u. 17/A
Tel:06-30-2741-790


Elhelyezkedés

Borsosberény


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6545241


HASONLÓ INGATLANOK


44 900 000 Ft

Borsosberény

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 86m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6545241

Az általad megtekintett eladó borsosberényi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 113 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 500 m². További jellemzői: az építés éve 1989, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 264 602 Ft, ami a borsosberényi átlaghoz képest 32%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Herczeg Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6545241. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Borsosberény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.