star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budajenő

  • 127 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 620 m²

    telek

Vételár:

112 millió Ft

Eladó ház Budajenő

  • 127 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 620 m² telek

  • Eladó ház Budajenő

  • 127m²


Ár:

112 000 000 Ft

Építés éve
2024
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

ELADÓ egy MOST épülő MODERM vonalvezetésű, igényesen kialakított családi ház BUDAJENŐ CSENDES, MADÁRCSICSERGŐS részén, közel a természetvédelmi részhez 620 négyzetméteres önálló telken.

Az épülő ház mellett de egymástól elszeparáltan, közös falak nélkül épült meg egy ugyanilyen épület, amely szintén külön telek résszel rendelkezik.

A családi ház, két szinten 127 négyzetméter alapterülettel, Porotherm klíma téglából fog megépülni 15 cm grafit hőszigeteléssel.
Az épület, korszerű technológiával felszerelten a legmodernebb hőszivattyús rendszerrel, padlófűtéssel és igény szerint falfűtéssel készül.
Ez nem csak a komfortérzetet növeli jelentősen, hanem hosszú távon a rezsiköltségeken is segít spórolni.

Az ingatlant különlegessé teszik a nagymérető nyílászárók, melyek három rétegű hat kamrás kivitelezésűek.

A ház földszintjén lesz kialakítva egy amerikai konyhás tágas nappali-étkezővel, fedett nagyméretű terasz, amely kertkapcsolatos, lépcsőház, közlekedő/gardrób, háztartási helyiség – ahol egy tusoló és wc is helyet fog kapni.
Az emeleten három szoba, fürdőszoba, közlekedő és egy fedett erkély melyről élvezheti a pazar panorámát.

A beruházó vállalja továbbiakban az udvaron két autónak beállási lehetőség kialakítását térkővel burkolva, kerítés, kapu és kukatároló kialakítását és a ház színezését.

A vételi árban nincs benne: - belső burkolatok, - szaniterek, - beltéri ajtók, -szerelvények, - festés, - konyhaszekrény.

Budajenő azok számára tökéletes választás, akik a nyugodt és természetközeli életmódot részesítik előnyben, de mégsem szeretnének lemondani a főváros közelségének előnyeiről.
Ez a békés település a Budai-hegység lábánál fekszik, így kiválóan alkalmas kirándulásokra, túrázásra és számos szabadtéri tevékenységre.

A kivételes minőségű ingatlan és a település egyedülálló adottságai garantálják, hogy új otthona minden igényt kielégít majd. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, fedezze fel Budajenőt és válassza új otthonának ezt a gyöngyszemet!

A karácsonyt már ebben az otthonban élvezheti Családjával. Vegyen részt az építkezésben és alakítsa a belső falakat saját igénye szerint, erre most még van lehetőség!

Kérem hívjon bizalommal a több információért!

CSAK NÁLUNK: EGYEDÜLÁLLÓ LAKÁSHITEL konstrukciók a tőlünk vásárolt ingatlanok finanszírozásához.Jöjjön el egy díjmentes tanácsadásra! VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS DÍJMENTES!


Elhelyezkedés

Budajenő, Szőlőhegyi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6643303


HASONLÓ INGATLANOK


175 000 000 Ft

Budajenő, Alsóerdőalja utca

  • Szobák: 6
  • Alapterület: 173m²

155 000 000 Ft

Budajenő, Alsóerdőalja utca

  • Szobák: 6
  • Alapterület: 191m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6643303

Az általad megtekintett eladó budajenői (Szőlőhegyi út) ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 127 m², míg a hozzá tartozó teleké 620 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ikerház ára 112 millió Ft, négyzetméter ára 881 890 Ft, ami a budajenői átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Bódi Ágnes referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643303. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budajenő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.