star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budajenő

  • 153 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 770 m²

    telek

Vételár:

185 millió Ft

Eladó ház Budajenő

  • 153 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 770 m² telek

  • Eladó ház Budajenő

  • 153m²


Ár:

185 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

A Your Home eladásra kínál Budajenőn egy igazi gyöngyszemet, egy teljes körűen, igényesen felújított, műemlék védett 100 éves parasztházat.

A napfényes családi házba érkezve tágas előtér fogad minket, amely régen a konyha helyét foglalta el. Innen nyílnak a ház további helységei, melyek mindegyikéből kijárat nyílik a szépen gondozott, parkosított kertbe. A házban 4 hálószoba, egy ebédlő, egy fürdőszoba, valamint külön illemhelyiség található. Az egész ingatlan hagyományőrző módon lett felújítva, a mennyezeten az eredeti fa gerendázat látható, hőszigetelt, fa nyílászárók kerültek beépítésre.
A nappalit egy gyönyörű cserépkályha díszíti, de további egy kémény áll rendelkezésre az ebédlőben még egy cserépkályha elhelyezésére. Az egész ház vintage stílusban lett berendezve, mely igény esetén a vételár részét képezi.
Az épület felújítása során új villany és vízhálózat került kiépítésre, központi gázfűtés és tovább bővíthető 4,5 kW-os napelem rendszer lett telepítve. A meleg víz ellátásáról egy külön villanybojler gondoskodik.
Az egész ház rezsije nem éri el a havi 30000 Ft-ot. Az épület tetőszerkezete is teljes mértékben felújított és cserépfedésű.
A házhoz egy nagyon hangulatos 30 négyzetméteres terasz csatlakozik, valamint a kertben helyet kapott egy kültéri grillező pizzasütő kemencével.
A ház folytatásában egy 30 négyzetméteres, nyitott garázs- műhely (régen istálló) található, valamint egy fedett fatároló.
A parkosított kert 770 négyzetméteres, díszfákkal körbeültetett, teljes mértékben intim életteret biztosít.
Az ingatlan elhelyezkedése rendkívül természetközeli és nyugodt, a kertből és a teraszról is a szemközti erdő látható.

Ha megunta a város zaját és egy nyugalmas, igazán különleges otthonra vágyik, mely Budapest vonzáskörében található, akkor megtalálta álmai otthonát.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem keressen a megadott elérhetőségeimen!

Your Home - Az Ön otthona a mi szívügyünk!


Elhelyezkedés

Budajenő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6654590


+36 30

Ingatlannet kód: NET6654590

Az általad megtekintett eladó budajenői családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 153 m², míg a hozzá tartozó teleké 770 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 185 millió Ft, négyzetméter ára 1 209 150 Ft, ami a budajenői átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Your Home Company hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654590. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budajenő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.