star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budakalász

  • 30 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 763 m²

    telek

Vételár:

25 millió Ft

Eladó ház Budakalász

  • 30 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 763 m² telek

  • Eladó ház Budakalász

  • 30m²


Ár:

25 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1985
Szintek
2
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

BUDAKALÁSZON A BERDÓDŰLŐN ELADÓ EGY KIVETT ZÁRTKERTI MŰVELÉS ALÓL KIVETT TERÜLET ÉS GAZDASÁGI ÉPÜLET!

Saroktelek!

TELEK MÉRETE: 763 nm

JELLEMZŐI:

Övezeti besorolása: Mk-1

A ház 30 nm-es alapterületű, plusz egy 6 nm-es pincerész is. Akár tovább bővíthető!

Villany van a házban.

Téglából épült, közepes állapotú, statikailag kiváló állapotban.

A telek szélessége: 18 m

A KÖRNYÉK:

Budapest határában található ez az utca. Kalász kedvelt részén, egy családi házas övezetben, ahol egyre többen építkeznek és élnek itt. Így akár befektetésnek is kiváló lehetőség! Kalász központja 2,1 km-re, autóval 5 perces távolságban, gyalogosan 25 perc, ahol vásárlási lehetőséget nyújt a Coop, a Hentes bolt, a Kalász Pékség, cukrászda. Autóval 10 percen belül elérhető a Lidl, és az Interspar, Auchan, az OBI és további üzletek. Budapestről könnyebben megközelíthető a telek!

FINANSZÍROZÁS:

Tehermentes, banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.


Elhelyezkedés

Budakalász, Budakalász


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6650206


+36 20

Ingatlannet kód: NET6650206


Az általad megtekintett eladó budakalászi (Budakalász) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 30 m², míg a hozzá tartozó teleké 763 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 833 333 Ft, ami a budakalászi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant BERMUDA OFFICE Kft. referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650206. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budakalász ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.