star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budakeszi

  • 161 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 720 m²

    telek

Vételár:

115 millió Ft

Eladó ház Budakeszi

  • 161 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 720 m² telek

  • Eladó ház Budakeszi

  • 161m²


Ár:

115 000 000 Ft

Építés éve
2023
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

Budakeszin kertvárosias, jó levegőjű, békés, zöld környezetben elhelyezkedő ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ szerkezetkész állapotban eladó.
A Budakeszi csendes, átmenő forgalomtól mentes mellékutcájában található ingatlan közelében elérhető minden fontos szolgáltatás és tömegközlekedési lehetőség.
A 720 nm-es sík telken elhelyezkedő, külső megjelenésében modern vonalvezetésű szerkezetkész állapotban lévő ingatlant - igény esetén - a referenciákkal rendelkező építtető befejezi, a nyílászárók, gépészet, burkolatok, szaniterek még saját elképzelés szerint alakíthatóak.
A netto 161 nm-es épület földszintjén tágas nappali található, amely családi összejövetelek és pihenési lehetőségek ideális helyszíne lehet. A hatalmas külső nyílászáróknak köszönhetően nagy mennyiségű természetes fényt kap az ingatlan, így a helyiségek mindig világos és barátságos atmoszférával rendelkeznek. A nappali mellett a földszinten egy kényelmes étkező és konyha található kamrával, tavasztól őszig a nappali-konyha-étkező együtteséhez kapcsolódó félig fedett, délnyugati tájolású terasz lehet a családi és baráti találkozások színtere. A földszinten található még egy háló/dolgozó/vendégszoba, külön mosdó, háztartási- és gépészeti helyiség, valamint közvetlenül ide érkezhetünk a ~36 nm-es garázsból is.
Az emeleten kapott helyet a további három hálószoba és az ablakos, káddal és duplamosdóval felszerelt fürdőszoba. A jól bútorozható hálószobák tágasak és kényelmesek, tökéletes lehetőség a pihenésre és a feltöltődésre.
Az ingatlanhoz tartozó nagyméretű kert ideális kertészkedéshez, grillezéshez és a gyerekek számára is megfelelő játékteret biztosít.
A kíváló paraméterekkel rendelkező, jó beosztású, csendes környezetben lévő, önálló ingatlant még saját elképzelések szerint alakíthatja leendő tulajdonosa, hogy minden tekintetben ideáli családi otthon legyen szerettei számára.


Elhelyezkedés

Budakeszi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6527788


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6527788

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó budakeszi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 161 m², míg a hozzá tartozó teleké 720 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 115 millió Ft, négyzetméter ára 714 286 Ft, ami a budakeszi átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pleszkán Andrea referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6527788. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.