star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budakeszi

  • 286 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 753 m²

    telek

Vételár:

215 millió Ft

Eladó ház Budakeszi

  • 286 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 753 m² telek

  • Eladó ház Budakeszi

  • 286m²


Ár:

215 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
2 garázs

Az ingatlanról:

Eladásra kínáljuk ezt a lenyűgöző családi házat mindössze 10 km-re a fővárostól, Budakeszi központjában, mégis csendes és forgalommentes környezetben. Az ingatlan tágas és rendezett, 286 m2 alapterülettel rendelkezik, valamint minden olyan tulajdonsággal ellátott, amire egy otthonban vágyik az ember.
A ház egy gyönyörűen füvesített, 752 m2-es, szabályos, rendezett sík telken helyezkedik el. A háromszintes épület földszintjén tágas előszoba, nappali - kijárattal a teraszra és a hátsó kertbe -, 2 hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba, konyha kamrával található. A nappaliban egy búbos fatüzelésű kályha biztosítja az egyedi hangulatot.
Az emeleten a fenti előtérből nyílik 3 szoba és egy világos, nagy fürdőszoba sarokkáddal. A fenti szobákból mindkét irányban panorámás teraszokra juthatunk.
Az alagsorban sportszoba, tároló, gázkazán és tusoló is található, valamint egy két autó befogadására alkalmas dupla garázs.
A fűtést gázkazán és radiátorok biztosítják, ami kétgenerációs besorolású, így a ház gázfogyasztás szempontjából, a téli időszakban is alacsony fenntartási költségű. A telken automata öntözőrendszer gondoskodik a gondozott kert, gyep, bokrok, virágzó növények és haszonkert vízellátásáról.
Az ingatlan kiváló elhelyezkedésű, a főbb közlekedési pontok közelében: a fő utca és a 22-es kék busz mindössze 7 percre található, a Széll Kálmán tér pedig 8 km-re fekszik, így könnyedén elérhető tömegközlekedéssel is a főváros.
Az ingatlan tehermentes és rövid határidővel költözhető. A ház megfelel a jelenlegi állami támogatásoknak (CSOK), így ideális választás lehet a most piacra lépő családok számára is.
Amennyiben kérdése van vagy az ingatlant szeretné megtekinteni, kérem, keressen bennünket. Időpont egyeztetés céljából akár hétvégén is állunk rendelkezésére.


Elhelyezkedés

Budakeszi, Béke utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6600941


+36 70

Ingatlannet kód: NET6600941


Az általad megtekintett eladó budakeszi (Béke utca) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 46 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 286 m², míg a hozzá tartozó teleké 753 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 215 millió Ft, négyzetméter ára 751 748 Ft, ami a budakeszi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Suki Ervin referens a Pozsonyi Gábor irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6600941. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.