star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budakeszi

  • 340 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 683 m²

    telek

Vételár:

360 millió Ft

Eladó ház Budakeszi

  • 340 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 683 m² telek

  • Eladó ház Budakeszi

  • 340m²


Ár:

360 000 000 Ft

Építés éve
1910
Szobák száma
7
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

Budakeszi legkeresettebb szegletén, Virágvölgy városrészben, családi házas övezetben, Budakeszi-erdő határán, erdő mellett kínálunk megvételre egy impozáns, különleges, egyedi villaházat.
A szecessziós stílusú ingatlan 1910 körül épült, téglából és terméskőből, főfalai 60 cm-esek. A hozzátartozó telek 683 nm, többnyire sík, ősfás, kelet-nyugati tájolású.
A ház 3 szintes, a 3 szint nettó összterülete kb. 340 nm, így, egy, kettő, vagy akár három generáció számára is tökéletes választás.
Bár a telekterület lényegében sík, az utca felől van egy enyhe lejtése, így ami a kert felől szintben van, az utca felől kvázi szuterén jellegű. Ezen az alsó szinten (kb. 108 nm) 2 szoba, 2 műhely, konyha, fürdőszoba és kamra található, és természetesen a lépcsőház.
Az ingatlan „lelke” az első szint: ez a gyönyörűen felújított, nettó kb. 160 nm-es, nagy belmagasságú (3,45 m) a ház többi részétől tökéletesen szeparálható lakás kimondottan „beleszeretős”. Annak ellenére, hogy több, mint 110 éves ingatlanról van szó, az elosztása rendkívül praktikus és élhető. Itt található 3 hatalmas, nyugati tájolású szoba (25, 25 és 28 nm-esek), egy teraszkapcsolatos konyha – étkező – nappali kandallóval (kb. 47 nm) valamint előszoba, közlekedő, fürdőszoba és a 20,7 nm-es, délkeleti, erdőre néző, szélvédett terasz.
A 3. szint a ház tetőtere, ahol egy nettó 68 nm-es, fiatalos, kvázi apartman került kialakításra, külön konyhával, fürdőszobával, tároló helyiséggel stb. és elvehetetlen örök panorámávál a János-hegy irányába.
A ház műszaki állapota kitűnő, pl. nem rég szereltek be új kazánt, a nyílászárók egy része is cserélve lett a közelmúltban, azonban kívülről felújításra szorul.
Méretarányos alaprajzok rendelkezésre állnak!
Az ár irányár!


Elhelyezkedés

Budakeszi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632028


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632028

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó budakeszi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 340 m², míg a hozzá tartozó teleké 683 m². További jellemzői: az építés éve 1910, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 360 millió Ft, négyzetméter ára 1 058 824 Ft, ami a budakeszi átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Gortvai Klaudia referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632028. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.