star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budaörs

  • 90 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 300 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Budaörs

  • 90 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 300 m² telek

  • Eladó ház Budaörs

  • 90m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1956
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Budaörs Kamaraerdőn csendes mellékutcában eladó 300m2-es telken 2 különálló ingatlan és egy lakható melléképület, így több generáció együttélésre is alkalmas lehet.

A kisebb ház tégla építésű, jó állapotú, 5 cm-es szigeteléssel, fa típusú nyílászárókkal ellátva. 2 szoba, konyha és kádas fürdőszoba került kialakításra. A szobákban laminált parketta, a többi helyiségben járólap található.

A nagyobb ház kb. 40m2. Vegyes falazatú, erősen felújítandó épület, de jelenleg is lakják. 2 szoba, előszoba, fürdőszoba található benne.

A telek található egy kb. 20 m2-es tégla építésű melléképület is, amely minden közművel ellátott, szoba, fürdőszoba kialakítással.

A fűtésről gázkonvektor, a melegvízről új elektromos kazán gondoskodik.

A házhoz tartozik egy fedett kocsibeálló, kettő külső tároló és egy 20 m2-es pince is.

A telek adottságainak és kialakításának köszönhetően lehetőség van egy több szintes panorámás ház építésére.

A környék infrastruktúrája kiváló; Kelenföld autóval 10 perc alatt, busszal 20 perc alatt a 40, 40B, 40E, 140, 140A, 287-es buszokkal elérhető, a 41-es villamossal pedig könnyedén eljuthatunk a Móricz Zsigmond körtérre. A közelben óvodák, iskolák, játszóterek, gyógyszertárak, bevásárlási lehetőségek.

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !!

Amennyiben eladná saját ingatlanát, kifejezetten Budaörsre szakosodott irodánktól, INGYENES ÉRTÉKBECSLÉST kérhet.


Elhelyezkedés

Budaörs, Budaörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6570131


Business di Successo Kft

Business di Successo Kft

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 30

Ingatlannet kód: NET6570131

Business di Successo Kft

Business di Successo Kft

Ingatlanreferens további ingatlanjai

Az általad megtekintett eladó budaörsi (Budaörs) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 300 m². További jellemzői: az építés éve 1956, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 443 333 Ft, ami a budaörsi átlaghoz képest 58%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Business di Successo Kft referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6570131. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budaörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.