star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bük

  • 108 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 160 m²

    telek

Vételár:

31 millió Ft

Eladó ház Bük

  • 108 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 160 m² telek

  • Eladó ház Bük

  • 108m²


Ár:

31 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1978
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Vas megye közkedvelt fürdő-településén, Bükön várja új tulajdonosát ez a négyszobás családi ház, a képeken látható teljes berendezéssel, gyors költözéssel.A 2160 négyzetméteres saroktelekre épült ingatlan két különálló lakásból áll, melyből az utcafronti eladó. A lakás tulajdoni lapon társasházi lakásként szerepel, az udvar közös használatú.A négyszobás ingatlant ajánlom nagyobb családok részére.A településen több nagy munkaerőigényű vállalkozás is található, emiatt befektetésnek is jó választás lehet, mert könnyedén kiadható vagy munkásszállásként üzemeltethető.A téglából épült ingatlan lakható állapotú. Nyílászáróit pár évvel ezelőtt műanyagra cserélték, fűtése gáz- és vegyestüzelésű kazánról megoldott.A meleg vizet a nemrég felszerelt villanybojler szolgáltatja.Az ingatlan alápincézett, itt található a lakás gépészete is. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, további kérdései lennének vagy megtekintené az ingatlant, várom megtisztelő hívását.

Referencia szám: HZ044139-IN


Elhelyezkedés

Bük


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6546498


+36 30

Ingatlannet kód: NET6546498

Az általad megtekintett eladó büki családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 108 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 160 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 31 millió Ft, négyzetméter ára 287 037 Ft, ami a büki átlaghoz képest 29%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Andrea referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6546498. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bük ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.