star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bük

  • 160 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 950 m²

    telek

Vételár:

52 millió Ft

Eladó ház Bük

  • 160 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 950 m² telek

  • Eladó ház Bük

  • 160m²


Ár:

52 000 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Bükön, az alsóbüki városrészen, önálló családi ház kedvező áron eladó

Bükön csendes, nyugodt környezetben, szabadon álló, kiváló szerkezeti állapotú 160 m2-es családi ház eladó. A ház alsó szintjén található 2 nagy utcafronti szoba, egy konyha étkezővel, egy kamra, egy fürdőszoba, egy wc és egy közlekedő.
A felső szinten egy konyha, 2 hálószoba és egy fürdőszoba került kialakításra. Az épület nyílászárói 80%-ban kicserélésre kerültek. Az ingatlan áramellátása 3x25 amper, így nagy teljesítményű gépek működtetésére alkalmas vagy akár napelem rendszer telepítésre is megfelelő.
Az épület fűtése két módon is rendelkezésre áll, gázcirkó és vegyestüzelésű kazán.
A telek ideális 950 m2 nagyságú körbekerített, gyümölcsfákkal beültetett és itt található egy újonnan kialakított 4 állásos fedett autóbeálló.
Az ingatlan rengeteg tárolási lehetőség van. A ház egésze alatt száraz pince található. Itt kerültek elhelyezésre a ház fűtéséről gondoskodó kazánok, valamint a házhoz kapcsolódik egy tároló is.
Az ingatlanra a CSOK+ hitelprogramban garantált 3%-os államilag támogatott hitel is igénybe vehető, továbbá nem kell a 4%-os vagyonszerzési illetéket megfizetni.


Elhelyezkedés

Bük


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6647302


+36 30

Ingatlannet kód: NET6647302

Az általad megtekintett eladó büki családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 3 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 950 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 52 millió Ft, négyzetméter ára 325 000 Ft, ami a büki átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bódi József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647302. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bük ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.