star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bükkábrány

  • 132 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 450 m²

    telek

Vételár:

64,99 millió Ft

Eladó ház Bükkábrány

  • 132 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 450 m² telek

  • Eladó ház Bükkábrány

  • 132m²


Ár:

64 990 000 Ft

Építés éve
2024
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

"B"
ÖNFENNTARTÓ, NAPELEMRENDSZERREL, HŐSZIVATTYÚS FŰTÉSSEL!!
Eladásra kínálunk Bükkábrány belterületén a Jókai utcával szemben, a Daróczy utcával merőlegesen egy újonnan épülő bruttó 137 m2-es családi házat hozzáépített garázzsal KULCSRAKÉSZ ÁLLAPOTBAN!
Az ingatlan min. 900 m2-es telekre épül, a feltüntetett alaprajz alapján.
Elrendezését tekintve nappali-konyha-étkező + 3 hálószobás elosztásúak lesznek, egy 18 m2-es hozzáépített garázzsal, amely elektromos kapuval lesz ellátva.
Teherhordó falai POROTHERM téglából fog megépülni, rajtuk hőszigeteléssel, amely választható lesz 2 opció közül: vagy 15 cm XPS vagy 12 CM grafitos hőszigetelés. Héjazata betoncserép lesz, alatta duplarétegű hőszigeteléssel.
Minden nyílászárója I. osztályú prémium minőségű hőszigetelt ablakok lesznek, HÁROMRÉTEGŰ üvegezéssel ellátva.
Az otthon melegét HŐSZIVATTYÚ fogja biztosítani egy KOMPLETT NAPELEMRENDSZERREL- minden helyiségben PADLÓFŰTÉS formájában.
Az első sorokban jeleztük a "kulcsrakész " állapotot, ez valóban az lesz! A műszaki leírásban pontosan meg van jelölve a hideg és meleg burkolatok, az összes dugalj és kapcsoló, a lámpatestek, szaniterek, beltéri ajtók, minőségi kerítéssel körbekerített udvar, telken belüli járda térkövezése és még sorolhatnám, de ez pontosan meg van határozva a műszaki leírásban.
A kivitelező egyedi igényeket is meg tud valósítani, eltérve a leírásban szereplő válaszható burkolatoktól, dugaljaktól stb. Okosotthon előkészítéssel fog készülni a ház, illetve igény szerint hőszivattyús fűtést is, illetve napelem beszerelést is lehet kérni egyedi árazás alapján.
Ha felkeltette érdeklődését ez a remek lehetőség, várom hívását!
Várható átadás: 2024. év vége
Az ingatlanok ÚJ ÉPÍTÉSŰ FALUSI CSOKra alkalmasak, 5%-os ÁFA visszaigényelhető.
Irodánk pénzügyi specialistája teljes körű ügyintézést vállal díjmentesen a finanszírozásban.


Elhelyezkedés

Bükkábrány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6603558


Royal House Miskolc Ingatlaniroda

Royal House Miskolc Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6603558

Royal House Miskolc Ingatlaniroda

Royal House Miskolc Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó bükkábrányi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 132 m², míg a hozzá tartozó teleké 450 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 64,99 millió Ft, négyzetméter ára 492 348 Ft, ami a bükkábrányi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Román Dávid referens a Royal House Miskolc Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6603558. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bükkábrány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.