star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bükkábrány

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 820 m²

    telek

Vételár:

35 millió Ft

Eladó ház Bükkábrány

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 820 m² telek

  • Eladó ház Bükkábrány

  • 100m²


Ár:

35 000 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
gázszilikát

Az ingatlanról:

Eladó kiváló állapotú családi ház Bükkábrányban

Álmodja meg az otthont, amely kényelmet és stabilitást kínál családja számára! Kínálunk Önnek egy szilárd alapokon álló, 100 négyzetméteres, két szintes, igény szerint felújítandó családi házat.

Főbb jellemzők:

100 négyzetméteres alapterület
2 szintes, kiváló elrendezésű
4 kényelmes hálószoba
Korszerű villamoshálózat
Gáz és vegyestüzelésű kazán
Szilikátból épült, kiváló állapotban
Garázs a biztonságos járműtárolásért
Ez angatlan minden igényt kielégít. A tágas nappali kiváló helyszín családi összejövetelekhez és pihenéshez egyaránt. A korszerű villamoshálózat és a gáz, valamint vegyestüzelésű kazán rendszer gondoskodik a maximális komfortról és energiahatékonyságról.

A ház praktikusan megtervezett, és minden részlete a kényelmet és funkcionalitást szem előtt tartva készült. A garázs lehetővé teszi járműve biztonságos tárolását és védelmét az időjárás viszontagságaival szemben.

Bükkábrány nyugodt környezetében található ez az ingatlan, mely ideális választás családi életvitelhez és pihenéshez egyaránt.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Hívjon minket még ma, hogy megtekinthesse ezt a családi házat Bükkábrány szívében!

Referencia szám: M271717-IN


Elhelyezkedés

Bükkábrány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640748


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640748

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó bükkábrányi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 820 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 350 000 Ft, ami a bükkábrányi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dudar Péter referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640748. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bükkábrány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.