star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Buzsák

  • 130 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 391 m²

    telek

Vételár:

38 millió Ft

Eladó ház Buzsák

  • 130 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 391 m² telek

  • Eladó ház Buzsák

  • 130m²


Ár:

38 000 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk egy élhető, a népművészetéről és a gyógyvízéről híres községben, annak legszebb termálfürdő közeli utcájában egy 2391 négyzetméteres, gazdálkodásra is alkalmas telken 1970-ben téglából épült, azóta folyamatosan karbantartott, 130 négyzetméter alapterületű, négy szobás családi házat. Az ingatlanhoz pince, garázs, gazdasági épület tartozik. A fűtést gáz konvektorok, a meleg vizet villany bojler adja. A családi ház kiváló állapotú, azonnal költözhető. A berendezés megegyezés tárgyát képezi. A termálfürdő mintegy kétezer méterre, a Balaton part hét kilométer vegyes úton elérhető. Gyümölcsfák, díszfák adják az árnyat. Remek figyelmes szomszédok várják az új lakót. Remek lehetőség kedvező áron. A közelben iskola, közintézmények, bevásárlási, szórakozási lehetőségek. További információért, megtekintésért hívjon a megadott telefonszámon.
Szeretné megvásárolni? Kevés a pénze? Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat!
Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében.


Elhelyezkedés

Buzsák


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6530241


SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6530241

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó buzsáki családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 391 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 38 millió Ft, négyzetméter ára 292 308 Ft, ami a buzsáki átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga Zoltán referens a SH INGATLAN Somogy-Home Bt. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6530241. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Buzsák ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.