star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Cegléd

  • 115 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 725 m²

    telek

Vételár:

64,3 millió Ft

Eladó ház Cegléd

  • 115 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 725 m² telek

  • Eladó ház Cegléd

  • 115m²


Ár:

64 300 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

CSALÁDI HÁZ ELADÓ CEGLÉD BELVÁROSÁBAN - KIVÁLÓ LEHETŐSÉG!

Kedvező áron kínálunk egy családi házat eladásra Cegléd belvárosában! Az ingatlan 115 m2 alapterületű és egy 725 m2-es teljesen összközműves telken található.

A házhoz tartozik egy 34 m2-es garázs és egy 18 m2-es terasz, amely ideális helyszín a kikapcsolódásra.

Az épület masszív beton alapon áll, tégla falazattal, amelyet 1975-ben építettek.

Az ingatlan 2015-ben további felújításon esett át, melynek során teljesen megújultak az elektromos és vízvezeték-hálózatok, új radiátorok kerültek beépítésre. A nyílászárók cseréje és a szigetelés is megtörtént, így jobb hőszigeteléssel és hangszigeteléssel rendelkezik.

Az álmennyezetekhez 20 cm vastag üveggyapot szigetelés került beépítésre. Emellett a ház friss tisztasági festést kapott, új burkolatokat helyeztek el, valamint új, több ponton záródó bejárati ajtó és beltéri ajtók kerültek beszerelésre.

A konyha és az étkező egy légtérben található, melynek köszönhetően tágas és világos. A konyha modern beépített bútorokkal rendelkezik, ytong anyagú pulttal és gránit lappal.

Az ingatlan elrendezése magában foglal 2 hálószobát, fürdőszobát, tágas nappalit, konyhát és étkezőt, háztartási helyiséget, garázst és egy nyitott teraszt. Az egyik szobából könnyedén kialakíthatók további 2 szoba.

A fűtést központi rendszer (vegyes tüzelésű kazán) biztosítja, opcionálisan pedig a cirkófűtés is kiépíthető. A melegvíz ellátást bojler biztosítja. Az ingatlanhoz 2 inverteres hűtő+fűtő klíma is tartozik, így a kellemes hőmérséklet mindig biztosított.

Az ingatlan kiváló elhelyezkedésének köszönhetően minden szükséges szolgáltatás és létesítmény könnyen, és gyorsan elérhető gyalogosan is.

Budapestre vonattal 55 perc alatt, autóval megközelítőleg 40 perc alatt eljuthat az, aki előnyös ingatlan vásárlásban gondolkodik, és bevállalja az ingázást akár még Budapestre is.

64300000 Ft

Referencia szám: HZ013723-IN


Elhelyezkedés

Cegléd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6531963


Kecskemét, Nagykőrösi utca

Kecskemét, Nagykőrösi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6531963

Kecskemét, Nagykőrösi utca

Kecskemét, Nagykőrösi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó ceglédi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 115 m², míg a hozzá tartozó teleké 725 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 64,3 millió Ft, négyzetméter ára 559 130 Ft, ami a ceglédi átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Kocsis István Zsolt referens a Kecskemét, Nagykőrösi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6531963. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Cegléd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.