star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Cegléd

  • 503 m²

    alapterület
  • 10

    szoba
  • 945 m²

    telek

Vételár:

149 millió Ft

Eladó ház Cegléd

  • 503 m² alapterület
  • 10 szoba
  • 945 m² telek

  • Eladó ház Cegléd

  • 503m²


Ár:

149 000 000 Ft

Építés éve
2000
Szintek
3
Szobák száma
10
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Cegléden, a belvárosban egy kiváló adottságokkal rendelkező, 503 mn-es családi ház eladó. A 2000-es években, téglából épült épület egy 945 nm-es saroktelken helyezkedik el. Ez a kivételes ingatlan két külön bejáratú lakásból és egy utcafronti üzlethelyiségből áll. Mindkét lakáshoz tartozik egy-egy garázs, az üzlethelyiséghez pedig iroda és szociális helyiség is. A földszint részei összesen 252 nm, melyhez kapcsolódik egy szépen gondozott, arborétum jellegű kert egy nagy közös terasz. A lakások emeleti részei összesen 195 nm; itt hálószobák, fürdőszobák és tároló helyiségek lettek kialakítva. Az otthon melegét gázkazán biztosítja; a földszinten padlófűtést, az emeleten radiátoros fűtési rendszert találunk. Az épület alatt lévő 56 nm-es pincében alakították ki a kazánházakat; mindkét lakás és az irodai rész is külön kazánnal és külön mérőórákkal rendelkezik. Az épület szerkezetileg kiváló állapotú; egyedi kivitelezésének köszönhetően további lehetőségeket kínál vállalkozóknak, összeköltözőknek egyaránt. A két lakrész stílusában hasonló, de nem megegyező. A házat impozáns, nagy terek, minőségi burkolóanyagok jellemzik. Az épületben beépített spotlámpák, hűtő-fűtő klíma, elektromos garázskapu, riasztórendszer, egyedileg gyártott konyhabútor és a 3 fázis is megtalálható. A pincében egy szórakozásra alkalmas helyiséget is kialakítottak. Kiváló elhelyezkedéséből adódóan a közelben minden megtalálható; bevásárlóközpont, posta, gyógyszertár, éttermek, játszóterek, iskola könnyen elérhetőek. Az ingatlan per- és tehermentes. CSOK, hitel és jogi ügyintézés az irodában. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérdése lenne, vagy megtekintené az ingatlant, várom megtisztelő hívását! Az OTP Ingatlanpont megbízható ügyvédi közreműködéssel segíti, hogy álma valóra váljon.

Referencia szám: M251645-IN


Elhelyezkedés

Cegléd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6592652


Kajtárné Gábor Renáta

Kajtárné Gábor Renáta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6592652

Kajtárné Gábor Renáta

Kajtárné Gábor Renáta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó ceglédi családi ház 10 szobával rendelkezik (ebből 10 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 49 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 503 m², míg a hozzá tartozó teleké 945 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 149 millió Ft, négyzetméter ára 296 223 Ft, ami a ceglédi átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kajtárné Gábor Renáta referens a Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6592652. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Cegléd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.