star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Cegléd

  • 203 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 195 m²

    telek

Vételár:

33,9 millió Ft

Eladó ház Cegléd

  • 203 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 195 m² telek

  • Eladó ház Cegléd

  • 203m²


Ár:

33 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1965
Szintek
1
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Cegléden, 203 nm-es családi ház, a gyógyfürdő közvetlen közelében eladó. Az 1965-ben épült vegyes falazatú ingatlan egy 1195 nm-es telken, zártkerti övezetben helyezkedik el. A házban hét szobát, két előszobát, egy konyhát, közlekedőt, egy dolgozószobát, két fürdőszobát és egy külön WC-t találunk, valamint egy kazánház is kapcsolódik az épülethez, mely kívülről közelíthető meg. Az épületnek két külön bejárata van, melynek köszönhetően több generáció együttélésére is kiválóan alkalmas. Az otthon melegét vegyes tüzelésű kazán biztosítja, de ezenkívül rendelkezik még többféle fűtési lehetőséggel is; kályha, kandalló, cserépkályha, valamint 4 db hűtő-fűtő klíma is hozzájárul az optimális hőmérséklet kialakításához. Az épületbe a 3 fázis be van kötve. A fűtési szezonban az áram kedvező áron (H tarifa) igényelhető a szolgáltatótól. A gázcsonk az udvarban, a városi víz a közeli utcában található. A vízellátást 2 db fúrt kút - egy 36 méteres és egy 117 méteres - biztosítja. A szennyvíz elvezetése derítőbe történik. Az épület jól karbantartott, korának megfelelő állapotban van. A külső nyílászárók redőnyökkel vannak ellátva. Az udvar teljesen körbezárt, ahol több gépkocsi parkolására is lehetőség van, de az udvaron egy különálló garázs is helyet kapott. Az ingatlan kiváló helyen fekszik, a Ceglédi Thermálfürdő és Strand csupán 850 méterre, azaz gyalogosan 10 percre található. A kedvező elhelyezkedéséből és az épület sajátos, különleges beosztásából adódóan, akár apartmanok kialakítására is alkalmas lehet. A legközelebbi buszmegálló 130 méterre, az utca elején érhető el. Az ingatlan jogilag rendezett, per- és tehermentes; kifizetést követően 2 hónappal birtokba vehető. CSOK, hitel és jogi ügyintézés az irodában. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérdése lenne, vagy megtekintené az ingatlant, várom megtisztelő hívását! Az OTP Ingatlanpont megbízható ügyvédi közreműködéssel segíti, hogy álma valóra váljon.

Referencia szám: M272505


Elhelyezkedés

Cegléd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6650334


Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6650334

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó ceglédi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 203 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 195 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 33,9 millió Ft, négyzetméter ára 166 995 Ft, ami a ceglédi átlaghoz képest 56%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Arnoth Mihály referens a Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650334. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Cegléd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.