star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ceglédbercel

  • 160 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 1 208 m²

    telek

Vételár:

34 millió Ft

Eladó ház Ceglédbercel

  • 160 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 1 208 m² telek

  • Eladó ház Ceglédbercel

  • 160m²


Ár:

34 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

A Teleki és Fia  értékesítésre kínálja Ceglédbercelen ezt a TEHERMENTES  1208 nm.-es körbe kerített összközműves telken álló masszív 160 nm.-es épületet, mely kereskedelmi célra épült. A továbbiakban is alkalmas kereskedelmi, vendéglátóipari egység -  egyéb műhely kialakítására.... vagy családi házzá alakításra. 

Az épület beton alapra, tégla és beton falazattal, beton födémmel, manzárd tetős agyagcserép héjazattal épült. 

Dufa ablakokkal és nagyméretű fém dupla üvegezésű vasrácsos nyílászárókkal látták el. Az épületbe a 3x32A bekötve. Gázórát leszerelték, igény szerint újra kapcsolják. Vezetékes víz és csatorna hálózatra kötve. 

A belső térben: tágas előtér- szemben : régi hentes üzlet, raktár hűtővel, hűtő kamra, hátsó terasz. 

Balra: 60 nm.-es üzlet helyiség, raktár, iroda, mosdó- öltöző, közlekedő, kazánház. Az épület teljes szélességében az utcafronton  eresz alatt gépkocsi beálló...ami akár vendéglátás terén egy nyitott  terasz is lehet. 

Az épület fűtése központi fűtés rendszeren keresztül történik radiátorokkal gázkazánról és veges kazánról tetszés szerint. 

Az épület riasztórendszerrel felszerelt. 

Az ingatlan kiváló alkalom a fejlődő Ceglédbercelen mint befektetési forma. A településen jól jönne egy elegáns vendéglátóipari egység vagy egyéb üzlet. De magán célú átalakítással könnyedén lakóházzá minősíthető.

A tágas és jó belmagassággal rendelkező beltér rengeteg lehetőséget rejt magában. 

Kérem hívjon bizalommal. jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. Ceglédi gyógyfürdő a közelben!

Irodánk jogi és hitelügyintézői segítséget nyújt ügfeleinek.

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.


Elhelyezkedés

Ceglédbercel


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602433


Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602433

Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó ceglédberceli családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 208 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 34 millió Ft, négyzetméter ára 212 500 Ft, ami a ceglédberceli átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóthné Teleki Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602433. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ceglédbercel ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.