star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Celldömölk

  • 180 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 518 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Celldömölk

  • 180 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 518 m² telek

  • Eladó ház Celldömölk

  • 180m²


Ár:

39 900 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kettőt egy áráért!Celldömölk nyugodt de központhoz közeli városrészén válteladóvá ez az ikerház.Az 513 nm-re épült 180nm-es ingatlan rengeteg lehetőséget tartogat az új tulajdonos számára.Két teljesen elkülöníthető lakrész egy terasszal összekötve.Két villanyórával, két vízórával és két gázórával rendelkezik.2 szoba, nappali, konyha étkezővel, kamra, fürdő, előtér SZOROZVA kettővel.Mindkét helyen történtek az elmúlt években felújítások, részleges vezeték cserék, ablak cserék...Fűtése mindkettőnek gázkazánnal történik, de mindkét helyen opcionálisan rendelkezésre áll cserépkályha vagy kandalló is.Egyik rész alatt kb.30 nm-es pince található.Emellett az udvarban garázs, nyári konyha, műhely is felépítésre került.Maradt hely még autó beállónak, hintának, medencének is.Ha valaki sok szobát szeretne félpénzért egybenyithatja az egészet.Emellett kiadható, szülőkkel összeköltözhető, egybenyitható..Hívjon, menjünk, nézzük meg!


Elhelyezkedés

Celldömölk, Budai Nagy Antal utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6628259


Az általad megtekintett eladó celldömölki (Budai Nagy Antal utca) ikerház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 518 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. Az ikerház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 221 667 Ft. Az ingatlant Pintér Norbert referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628259. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Celldömölk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.