star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csabdi

  • 290 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 23 000 m²

    telek

Vételár:

325 millió Ft

Eladó ház Csabdi

  • 290 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 23 000 m² telek

  • Eladó ház Csabdi

  • 290m²


Ár:

325 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Csabdi külterületén, mesés erdei környezetben eladóvá vált egy családi mini-birtok.

A terület:
A terület a Natura 2000-s környezetvédelmi terület határán fekszik, a környezet rettentően szép, nyugodt, átmenő forgalomtól teljesen mentes. Alapterülete: 2,3 hektár. A telken belül a közművek közül villany van, illetve az első ház vezetékes vízhálózatra is rá van kötve. A területen található épületek több ütemben épültek, és több funkcióval rendelkeznek.

Az első ház:
Építés módja szerint vegyes falazatú, remek állapotú.
Alapterülete 135 nm, a kezdeti 90 nm-t építették egybe a meglévő télikerttel, így egy remek hangulatú nappaliba lép be rögtön az ember. Ezen kívül még 2 hálószoba, konyha, kamra, két fürdőszoba és két mellékhelyiség áll a lakók rendelkezésére.
Gyönyörű fapadló, kazettás famennyezet, kandallók, igazi vidéki életérzés vár minket ebben a házban.
A meleget vegyes tüzelésű kazán egy 1000 literes puffertartállyal, valamint a kandallók biztosítják. A nyári melegben klíma segíti a megfelelő hőmérséklet elérését.
A házra napkollektorok lettek felszerelve az optimális rezsiköltség elérésére.

A hátsó ház:
Az építés módja könnyűszerkezetes, alapterülete 170 nm.
Az alsó szint annak idején istálló volt, jelenleg műhelyként üzemel. Fűthető, hűthető, víz és villany is be van szerelve, teljes értékű lakrész is lehet.
Az emeleten egy 90 nm-s amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba, dupla wc, gardrób lett kialakítva. Rendkívül tágas, élehető, világos.
A meleget itt is vegyes kazán illetve inverteres klíma biztosítja.

A házakhoz külön bio-emésztőt alakítottak ki.

A kert:
A gyönyörű környezetben fekvő kert 2,3 hektár alapterületű. Az autó behajtás illetve a dupla garázs elérése murvás úton lehetséges. A két ház között egy 6x3 méter területű fűthető, szigetelt, zárható tetővel rendelkező medence található. A nyári estéket egy gyönyörű búboskemence teszi feledhetetlenné. A kert egy részében gyümölcsös, illetve a vagány lakók részére egy kisebb off-road pálya is ki lett alakítva. Az egész évben kertészkedők életét egy 32 nm-s üvegház könnyíti meg.
A kertben két ásottkút is található, egyik vize a hátsó ház vízellátásáért felel.

Az házak és a hozzá tartozó terület sok funkcióra alkalmasak lehetnek. Ajánlom összeköltözőknek, illetve olyanoknak, akiknek saját műhelyre van szükségük a mindennapi munkák elvégzéséhez. alacsony fenntartás, berendezett, beépíthető tetőtér, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, külön fürdő és wc, terasz, elektromos garázskapu, kerti grillezőhely, pince, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, fúrt kút, melléképület, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, napkollektor, riasztó rendszer, saját tároló, kandalló, medence, közvetlen vízpart, kemence, napvédő rolók, kertkapcsolat, garázs lehetőség, dupla garázs, víztisztító, fali dekor burkolat, beépített szekrény
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Csabdi, Csabdi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6585788


HASONLÓ INGATLANOK


59 000 000 Ft

Csabdi

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 156m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6585788

Az általad megtekintett eladó csabdi (Csabdi) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 290 m², míg a hozzá tartozó teleké 23 000 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 325 millió Ft, négyzetméter ára 1 120 690 Ft, ami a csabdi átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth Fruzsina referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6585788. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csabdi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.