star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csákvár

  • 127 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 892 m²

    telek

Vételár:

59 millió Ft

Eladó ház Csákvár

  • 127 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 892 m² telek

  • Eladó ház Csákvár

  • 127m²


Ár:

59 000 000 Ft

Építés éve
1975
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Nyaraljon egész évben Csákváron! Őzek, lovak szomszédságában családi ház eladó!Csákvár csendes mellékutcájában, mégis a központhoz közel 127 nm-es családi ház eladó.Az 1975-ben készült, földszintes téglaépületet több részletben felújították és kb. 2000-ben kiegészítették egy könnyűszerkezetes, nagyon jól szigetelt épületrésszel. A ház fafödémes, 2017-ben belga zsindellyel fedték le. Az elektromos hálózatot kicserélték, 3x16A, vezérelt mérő került beépítésre. A hűtés-fűtésre a tulajdonosok 4 db inverteres klímaberendezést használnak. A hideg napokra beüzemelhető egy vízteres kandalló is, mely padlófűtéssel, radiátorokkal továbbítja a meleget. A gázcsonk a telken belül. Az épületen 6 cm a külső hőszigetelés, a beltérben a járófelület alá is helyeztek alsó hőszigetelést. A sík telek 892 nm-es, körbekerített, elektromos kapuval. A tulajdonosok bővizű fúrt kútból locsolják a kertet, ahol az óriás cseresznyefán kívül még barack, szilva, alma és szeder is terem. Az ingatlan aszfaltos út mellett fekszik, szép, rendezett utcában, a település központja néhány perc sétával elérhető.Csákvár a Vértes lábánál fekszik, szebbnél szebb túraútvonalak metszéspontjában. MInden szükséges közintézménnyel rendelkezik, a nyugodt vidéki élethez ideális helyszínt nyújt. Budapest autóval 35 perc, Székesfehérvár 20 perc.


Elhelyezkedés

Csákvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6593640


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6593640

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó csákvári családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 127 m², míg a hozzá tartozó teleké 892 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 59 millió Ft, négyzetméter ára 464 567 Ft, ami a csákvári átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Frebrich Szilvia referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6593640. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csákvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.