star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csanádpalota

  • 87 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 438 m²

    telek

Vételár:

3,49 millió Ft

Eladó ház Csanádpalota

  • 87 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 438 m² telek

  • Eladó ház Csanádpalota

  • 87m²


Ár:

3 490 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1958
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Csanádpalotán, Csongrád-Csanád vármegye határmenti kisvárosában egy 90 nm-es, 3 szobás családi ház eladó.
A település a román határ mellett fekszik, Makótól 20 km, Szegedtől 55 km távolságra, az M43 autópálya le-, és felhajtója 1 km.
A vegyes falazatú, felújítandó ingatlanban 3 lakószoba, konyha, kamra, fürdőszoba és közlekedő-folyosó helyiségek vannak. A szobák parkettásak, a többi helyiség járólappal burkolt. Az otthon melegét kályhás fűtés biztosítja, gáz a telken belül. Igény esetén a folyosóból akár egy újabb lakószoba alakítható ki.
A ház a szükséges felújítás, korszerűsítés elvégeztével, meghitt, napfényes családi otthonná válik. A tágas telken kényelmesen kialakítható gyermekek részére játszó-, a család részére szabadidős terület is, emellett még a konyhakert is elfér.
Az ingatlan megvásárlásához Babaváró hitel igényelhető, melynek ügyintézésében szakszerű segítséggel állok a kedves vásárló rendelkezésére.

Referencia szám: M262769-IN


Elhelyezkedés

Csanádpalota


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6605466


Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6605466

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó csanádpalotai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 87 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 438 m². További jellemzői: az építés éve 1958, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 3,49 millió Ft, négyzetméter ára 40 115 Ft, ami a csanádpalotai átlaghoz képest 65%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dr. Szabados Éva referens a Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6605466. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csanádpalota ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.