star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csanytelek

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 300 m²

    telek

Vételár:

17 millió Ft

Eladó ház Csanytelek

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 300 m² telek

  • Eladó ház Csanytelek

  • 120m²


Ár:

17 000 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

*** CSAK AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN! *** Eladó 120m2-es ingatlan Csanytelek központjában, mely ideális otthon lehet egy család számára! Figyelem !!! Falusi CSOK-ra is alkalmas! Ne hagyja ki az ingyenes, vissza nem térítendő állami támogatást! A házban 4 szoba, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, wc és kamra található. Az elmúlt 2 évben az összes nyílászárót kicserélték és a fűtést korszerűsítették egy új kazánnal és radiátorokkal. A fürdőszoba és a WC teljes felújításon esett át, így modern és stílusos. A fürdőszobában törölközőszárító lett elhelyezve, így mindig meleg és száraz törülközőket használhatunk. A WC-ben új csempe és szaniterek lettek beépítve, így minden igényt kielégítenek a helyiségek. További ráfordításokra lesz szükség, de a ház gyorsan lakható állapotba hozható. Az udvar rendkívül tágas, ideális grillezésre vagy kertészkedésre. Az ólak lehetőséget nyújtanak állatok tartására. Garázs és egyéb tároló is rendelkezésre áll. Az ingatlan remek lehetőség azok számára, akik szeretnének tágas és praktikus otthont egy csendes környéken. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és tekintsd meg az házat velem! Kedvező hitelajánlatokkal (BABAVÁRÓ hitel, piaci hitel, és szabad felhasználású hitel) várjuk jelentkezését. Számos konstrukció közül választhatnak. Irodáink Szentes, Petőfi utca 12. A buszmegálló felől, és Csongrád, Fő utca 54. szám alatt várja a személyes érdeklődőket. ***VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésénél.

Referencia szám: M272696-IN


Elhelyezkedés

Csanytelek


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6647770


Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6647770

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó csanyteleki családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 300 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 17 millió Ft, négyzetméter ára 141 667 Ft, ami a csanyteleki átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dr. Szabados Éva referens a Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647770. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csanytelek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.