star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csenger

  • 180 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 724 m²

    telek

Vételár:

37,5 millió Ft

Eladó ház Csenger

  • 180 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 724 m² telek

  • Eladó ház Csenger

  • 180m²


Ár:

37 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Csenger központjához közel eladóvá vált egy jellegében egyedülálló többgenerációs, igen jól tagolt, világos terekkel rendelkező családi ház. A ház falazata tégla, amelyet 5 cm-es szigetelés borít. 2005-ben beépítésre került a tetőtér, így nyerte el a ház mai formáját.
A hatalmas és tágas, többféle igényt kiszolgáló udvaron a korábbi házigazda által épített szalonnasütő és bográcsozó, borospince, kemence, lekvárfőzésre is alkalmas üst is megtalálható, amelyek remek helyet és apropót adnak családi és baráti összejöveteleknek egyaránt. A nyári melegtől több évtizedes ősfák védik a ház új gazdáit.
Az ingatlanban összesen 5 hálószoba, 1 gardrób, 2 dolgozószoba, 2 fürdőszoba (WC egyben-, illetve külön helyiségben is), valamint 2 konyha, és egy kamra is található. Ezen kívül erkély és két fedett terasz is tartozik a házhoz.
Mindezeken felül egy külön bejáratú üzlethelyiség is kapcsolódik a házhoz utcafronti, saját bejárattal, előtérrel, külön zuhanyzóval és különálló mellékhelyiséggel, amely az előírt működési feltételeknek megfelelően kialakított, költözésre kész állapotú. Az üzletrész korábban manikűr-pedikűr- és masszázsszalonként funkcionált, könnyedén alakítható pl.: fodrászattá, kozmetikává vagy akár orvosi rendelővé is.
A ház különlegessége még a kétezres évek második felében, az udvaron kialakított Tájház, mely szintén fürdőszobával és kamrával felszerelt.
Az otthon melegét többféle fűtési rendszer biztosítja. Az alapot egy kombi gázkazán szolgáltatja (a ház felújításakor új került beüzemelésre), melyet egy vegyes tüzelésű kazán, 3 cserépkályha és 2 konvektor egészít ki; utóbbiak egyike az üzlethelyiség önálló fűtését is lehetővé teszi.
A ház városközponthoz közeli elhelyezkedése miatt minden fontos úticél 10-15 perces sétával elérhető: óvoda, általános iskola, gimnázium és szakközépiskola, többféle bolt, buszmegálló, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta.
Aki ezt az ingatlant választja végül, az nem csak egy házat és kertet talált a sok közül, hanem megnyugtató és biztonságos, örök otthonra lelhet benne.
Amennyiben felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a hirdetésben szereplő telefonszámon vagy üzenetben.
Az ingatlannal kapcsolatos esetleges hitelügyintézést is vállalom, akár Babaváró hitel, CSOK vagy jelzáloghitelről legyen is szó.


Elhelyezkedés

Csenger


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6654583


HASONLÓ INGATLANOK


28 000 000 Ft

Csenger

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 86m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6654583

Az általad megtekintett eladó csengeri családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 724 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 37,5 millió Ft, négyzetméter ára 208 333 Ft, ami a csengeri átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagy Gábor referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654583. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csenger ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.