star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csepreg

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 356 m²

    telek

Vételár:

34,5 millió Ft

Eladó ház Csepreg

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 356 m² telek

  • Eladó ház Csepreg

  • 75m²


Ár:

34 500 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Csepregen felújított családi ház kedvező áron eladó

Csepregen, csendes környezetben 75 m2-es tégla építésű családi ház eladó. A lakóházban található egy amerikaikonyhás nappali, 2 hálószoba, egy fürdőszoba és egy előtér. Az ingatlan felújítása során a villany-, víz- és csatornahálózat teljes cseréje megtörtént.
A fürdőszoba új burkolatokat kapott és hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre. A ház fűtését gázkonvektorok biztosítják, de található az ingatlanban egy cserépkályha is, amely mindkét szobát fűti. Az ingatlan, körbekerített 1200 m2-es telken helyezkedik el, valamint itt kapott helyet 1 garázs és egy melléképület. A ház alatt 20 m2-es pince található.
A település a falusi CSOK programban része, így annak igénylésére is van lehetőség, valamint az ingatlanra a CSOK+ hitelprogramban a garantált 3%-os támogatott hitel is igénybe vehető és nem kell a 4%-os vagyonszerzési illetéket megfizetni.
Az ingatlan azonnal birtokba vehető a kifizetést követően.


Elhelyezkedés

Csepreg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6598128


+36 30

Ingatlannet kód: NET6598128

Az általad megtekintett eladó csepregi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 356 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 34,5 millió Ft, négyzetméter ára 460 000 Ft, ami a csepregi átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Bódi József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6598128. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csepreg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.