star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Cserépváralja

  • 160 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 850 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó ház Cserépváralja

  • 160 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 850 m² telek

  • Eladó ház Cserépváralja

  • 160m²


Ár:

65 000 000 Ft

Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Cserépváralján, Mezőkövesdtől 10 km- re, Bogács, Cserépfalutól a hegyen át 3- 4 km-re, a Bükk kapujában két lakásos 2- 2 szobás, nagy nappali- étkezővel, igényesen felszerelt konyhákkal, fürdőszobákkal rendelkező vendégház.
A két lakrész külön bejáratú, zárt közlekedőből nyílik.
A berendezés őrzi a hagyományokat, a falusi vendéglátáshoz alkalmazkodó, jó hangulatú népi bútorokkal van felszerelve..
A két lakrészen kívül még egy lakókonyha jellegű helyiség is tartozik az ingatlanhoz.
A zárt, jól szeparált telken virágok, díszbokrok, sziklakert, díszkút, és ú. n. "félhajas" épületsor " található, ahol kocsibeálló, kiülő, szabadtéri sütés- főzésre alkalmas kemence, valamint 2 pince lejárata található.
Az ingatlan jól gépesített, gáz- központi fűtéssel, és 2 db. épített kandallóval rendelkezik.
Az udvaron díszkút, amelyben búvárszivattyú biztosítja a vizet a locsoláshoz..
A település a Bükk hegység lábánál, csodálatos természeti környezetben fekszik, kedvelt kiránduló, túrázó helye a családoknak, turistáknak.
Lakossága befogadó, vendégszerető polgári közösség, nyaranta gasztronómiai rendezvényekkel örvendezteti meg az ide látogatókat.
A dombokon át aszfaltos út vezet a 3-4 km- re lévő Cserépfalu, illetve Bogács településekre.
Cserépfalu a Bükki Nemzeti Park kapuja, Bogács üdülőfalu híres a gyógy és Strandfürdőjéről, horgásztaváról, a pincesori borozókról..
Eger történelmi város is közel van Bogácson, Noszvajon át az erdőkön keresztül..
Az ingatlan elsősorban a falusi vendéglátást hivatott kiszolgálni, de kiválóan alkalmas nagy családok, illetve több generáció együttélésére is.
A vendégházat több idegenforgalmi weboldalon is hirdeti a tulajdonos, ""Kaptárkő Kúria Vendégház" néven.
Az ár irányár!


Elhelyezkedés

Cserépváralja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+30391

Ingatlannet kód: NET6542536


+30391

Ingatlannet kód: NET6542536

Az általad megtekintett eladó cserépváraljai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 850 m². A családi ház ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 406 250 Ft. Az ingatlant Farmosi Imre referens a Farmosi Imre irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6542536. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Cserépváralja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.