star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csobánka

  • 150 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 757 m²

    telek

Vételár:

68,9 millió Ft

Eladó ház Csobánka

  • 150 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 757 m² telek

  • Eladó ház Csobánka

  • 150m²


Ár:

68 900 000 Ft

Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Megyeri hídtól 10 percre, a festői Csobánka frekventált részén /Hanfland/ kínálunk eladásra egy örök panorámás telken fekvő, összközműves mobilházat, 90 nm-es, 5 helyiséges házalappal, garázzsal, kész háztervekkel.
Csobánkai referenciákkal rendelkező megbízható kivitelező, korrekt áron vállalja a már meglévő engedélyezett tervek alapján, vagy attól eltérően a ház felépítését.
A telek két aszfaltos utcáról bejáratos, teljesen elszeparálható, leválasztható.
A területről pazar kilátás nyílik a Pilisre.
A 60 nm-es mobilház napfényes, hangulatos, minimális rezsivel fenntartható, kiválóan kiadható, az épület minden szegletéből pazar kilátás tárul a környező hegyekre. Fűtésről új kondenzációs gázkazán, a hűtésről légkondi gondoskodik.
A garázs , vállalkozásra, műhelynek, kereskedelmi tevékenységre
is remekül használható.
A telken gyümölcsfák, kerti sütő, 4 autónak kocsibeálló lett kialakítva.
A 757 nm-es, rendezett kert kiváló elhelyezkedésű, buszmegálló, üzletek, óvoda, iskola, bölcsőde pár percre.

VÁLLALKOZÁSRA, CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉSRE KIVÁLÓ VÁLASZTÁS!!
ÉRDEMES MEGNÉZNI! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 357157


Elhelyezkedés

Csobánka, Csobánka


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6557937


+36 20

Ingatlannet kód: NET6557937

Az általad megtekintett eladó csobánkai (Csobánka) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 757 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 68,9 millió Ft, négyzetméter ára 459 333 Ft, ami a csobánkai átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bondár Gábor referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6557937. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csobánka ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.