star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csöde

  • 80 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 762 m²

    telek

Vételár:

18,5 millió Ft

Eladó ház Csöde

  • 80 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 762 m² telek

  • Eladó ház Csöde

  • 80m²


Ár:

18 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1890
Szobák száma
2

Az ingatlanról:

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT, AZ ŐRSÉG SZÍVÉBEN! NE MARADJON LE RÓLA!
EGY IGAZI KURIÓZUMNAK SZÁMÍTÓ BORONAHÁZ VÁRJA ÚJ TULAJDONOSÁT CSÖDÉN!

CSÖDE Zala megye ÉNY-i csücskében, Vas megyei határon lévő törpefalu, a Zala folyó jobb partján, Zalalövőtől 5 km-re fekszik. A legközelebbi szomszédja Felsőjánosfa már Vas megyéhez tartozik. A falu 2 részből áll, Alsó- és Felső-Csödéből. A két településrészt 2 km-es távban csodás, erdők közötti kanyargós útszakasz köti össze. Alsó-Csödét a Csöde patak fogja át. E csodás kis falu forgalmas turistautak érintettje, mely gyönyörű tájon várja az idelátogatókat. Egyedisége, hogy az egyetlen olyan falu Zalában, melyet közúton és vasúton is, csak a szomszédos Vas megyén keresztül lehet megközelíteni. Az Őrségi Nemzeti Park és a Kerka tájegység határán felszik, mely szép, erdős környezetben terül el. A természetet kedvelők vonzásának oka a Dél-Dunántúli Kéktúra útvonal és a Szent Márton gyalogos vándorút. Több vendégház és panzió is működik. Ideális hely lehet a pihenni és feltöltődni vágyók számára egyaránt.
Az eladásra kínált ingatlan főbb jellemzői!
-falazata vegyes (gerenda és vályog, BORONAFALÚ ház), fa nyílászárók
-Fűtése cserépkályhával megoldott
-60nm-es lakrész, 20 nm-es pajta, kocsiszín, 17 nm-es műhely, 18 nm-es száraz pincehelyiség, 5 nm lopott tornác
-762 nm enyhén lankás terület
-1890-es években épült, 2012-ben felújítási munkálatok folytak (tetőszerkezet fóliázva, lécezve, szigetelve, cserepek újra rakva, 2 db új kémény rakva)
-víz, villany, csatorna bevezetése (új órákkal)
-aljzatszigetelés megtörtént
-gázcsonk a telken belül van,

Statikai szempontból az ingatlan teljes mértékben megfelelő állapotban van! Igényekhez mérten szépészeti munkálatok szükségesek a befejezéshez! Csodálatos álomotthon varázsolható belőle!
Jogviszonyok rendben vannak, per és tehermentes! Rövid időn belül birtokba vehető! A benne lévő bútorok megegyezés tárgyát képezik!
Amennyiben a képek alapján elnyerte tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.


Helyiségek

Terasz
5m²
Pince
18m²
Fürdőszoba
9.3m²
Konyha
17m²
Szoba
8.7m²
Szoba
27m²

Elhelyezkedés

Csöde


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6629948


HASONLÓ INGATLANOK


15 500 000 Ft

Csöde

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 110m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6629948

Az általad megtekintett eladó csödei családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 762 m². További jellemzői: az építés éve 1890. A családi ház ára 18,5 millió Ft, négyzetméter ára 231 250 Ft, ami a csödei átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Pölhösné Csilla referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629948. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csöde ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.