star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csomád

  • 87 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 835 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó ház Csomád

  • 87 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 835 m² telek

  • Eladó ház Csomád

  • 87m²


Ár:

65 000 000 Ft

Építés éve
1975
Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Csomádon 835 m2-es összközműves telken álló, 87 m2-es, 2+2 félszobás, önálló, körbejárható, belső 2 szintes, jó állapotú, szigetelt családi ház eladó.A ház jól karbantartott mondhatni újszerű állapotban van, 10 cm-es dryvit szigetelésű, hő és hangszigetelt fa nyílászárókkal, az emeleti szobák redőnnyel és szúnyoghálókkal felszereltek.Tető: Lindab tetőfedéssel ellátott.A fűtés gázkonvektorral, a nappaliban új látvány konvektorral, és cserépkályhával megoldott, valamint mindkét szinten van egy-egy hűtő-fűtő klíma berendezés, a meleg vízről villanybojler gondoskodik.A házban az alsó szinten egy nagy méretű nappali, és egy szoba valamint a konyha, a fürdőszobában épített zuhanyzó+ WC van.Az IKEA konyhabútor gépesített, új modern stílusú, méretve tervezve lett beépítve.A felső szinten 2 szoba van kialakítva.A ház riasztó berendezéssel felszerelt.A bejárat mellett van egy 10 m2-es fedett terasz amely a kertre néz .A ház alápincézett, 2 pincerész is van ami praktikus és hasznos a pakolás szempontjából.A kertben 2 fatároló, egy nagy szaletli, ami teljesen felújított, árnyékos tűzrakóhely- sütögető valamint szerszámos tároló is helyet kapott.A kert gondozott, külön vízmérős kerti csappal ellátott a gazdaságos kertgondozáshoz.A kert termő gyümölcsössel rendelkezik: őszibarack, dió, körte, sárgabarack, szilva, szőlő, birsalma, málna, eper, ribizli, egres, naspolya, füge mind megtalálható benne.A kertbe az autóbeállás megoldott.A vételár részét képezi az új konyhabútor gépesítve, 2 klíma berendezés, de akár a teljes berendezése a háznak, egyedi megállapodástól függően.A telek 2 utcafront felől is megközelíthető. A közlekedés a településen és környéken jó, a fő út, a volánbusz és a vasútállomás pár perces sétával elérhető.Budapest autóval 15 perc alatt megközelíthető. Veresegyház pár percre, Fót ,Őrbottyán szomszédos települések rövid időn belül elérhetőek.Közelben lovardák is vannak, akár vállalkozást is működtethet mivel a település iparűzési adómentes.Érdeklődésével és megtekintési szándékával várom hívását!

Irányár: 65000000 Ft
Érdeklődni: Gujdár Zsuzsa 30/425-0224 gujdar.zsuzsa@dh.hu

Referencia szám: HZ032958


Elhelyezkedés

Csomád


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625739


+36 30

Ingatlannet kód: NET6625739

Az általad megtekintett eladó csomádi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 87 m², míg a hozzá tartozó teleké 835 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 747 126 Ft, ami a csomádi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gujdár Zsuzsa referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625739. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csomád ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.