star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csömör

  • 170 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 725 m²

    telek

Vételár:

109 millió Ft

Eladó ház Csömör

  • 170 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 725 m² telek

  • Eladó ház Csömör

  • 170m²


Ár:

109 000 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
2
Szobák száma
6 (3 + 3)
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Csömörön, A 16. Kerület Határán Önálló, Két Teljes Szintes Családi Ház, Két Fürdőszobával, Garázzsal, Szuterénnel, Két Generációnak Is Alkalmas!
Csok Felvehető! Nagycsaládosoknak, Összeköltözőknek!

Csömörön eladóvá vált egy 725 m2-es telekre épült két szintes, összesen kb. 170 m2 hasznos lakóterülettel / + 73 m2 szuterén / rendelkező 3+3 fél szobás önálló, összközműves családi ház.

Az alsó kb. 70 m2-es lakószinten található egy nagy teraszra nyíló, hatalmas, 45 m2-es étkezős nappali, konyhával, kamrával, tusolós fürdőszobával és a közlekedővel. A nappaliból akár még egy ablakos hálószobát is le lehet egyszerűen választani.
Ezen a szinten van a 27 m2-es garázs is, a lakásból is van átjárás, az utcáról elektromos garázskapun keresztül lehet bejutni.

Az előszobából lehet feljutni az emeleti szintre, illetve lemenni a szuterénbe.

Az emelet is teljes szint, nem tetőtér, nincsenek ferde falak.
Itt 2 egész és 3 fél szoba, kádas fürdőszoba és két erkély lett kialakítva, panorámás kilátással.
A padlástérben még további szobák kialakítására is van lehetőség, ha szükséges, az ingatlan akár két generációssá is alakítható.

A ház masszív, 1980-ban beton sávalapra épült, a falak 38 cm vastag ikerselyt téglából készültek.
A vasbeton födémgerendák között B-100-as béléselemes vagy téglatálcás födém, max. 1 méterenkénti gerendakiosztással.
A 2008-ban történt felújítás alkalmával műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, a tetőre tondach cserépfedés került és klíma is ki lett építve.
A fűtést a szuterénben lévő vegyes tüzelésű kazánnal, vagy a gázkazánnal is meg lehet oldani, a meleg vizet villany bojler biztosítja.

A szuterén porszáraz, összesen 73 m2, szauna, zöldségtároló és egy 45 m2-es nagy helyiség van benne, ami akár konditeremnek, műhelynek, raktárnak vagy bármi egyébnek kialakítható.

A kert jelenleg kissé elhanyagolt, de vannak termő gyümölcsfák, és a megfelelő gondoskodással gyönyörű széppé varázsolható.

Csömör nagyközség, a 16. kerület határa 600 méter távolságra van. Közvetlen Hév- és buszjárat köti össze a fővárossal, érinti az M0-s autóút és a 3-as főút is.
Óvodája, általános iskolája, könyvtára, zeneiskolája, sportcsarnoka, lovardája és egy különlegesen szép horgásztava is van.

Irodánk bankfüggetlen hitel tanácsadójához forduljon bizalommal.

Egyéb kérdéseire telefonon szívesen válaszolok a hét bármely napján.

Ha esetleg saját lakásának eladásában is tudnánk segíteni, kérem keressen bizalommal! Cégünk piacvezetőként már akár 2,5%-os közvetítői díjért is segít az értékesítésben!

A környékről:

Csendes, családi házas.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Csömör, Ferenc u. környékén


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6550450


Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6550450

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó csömöri (Ferenc u. környékén) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 170 m², míg a hozzá tartozó teleké 725 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 109 millió Ft, négyzetméter ára 641 176 Ft, ami a csömöri átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hegedűs Irén referens a Balla Ingatlan - XVI. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6550450. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csömör ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.