star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csongrád

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 786 m²

    telek

Vételár:

7,5 millió Ft

Eladó ház Csongrád

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 786 m² telek

  • Eladó ház Csongrád

  • 60m²


Ár:

7 500 000 Ft

Építés éve
1940
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

Csongrád-Csanád vármegye CSONGRÁD városában 786 m2-es telek kis házzal eladó. A házban két szoba, konyha és fürdőszoba van, de jelenlegi állapotában nem lakható, inkább bontandó. A Helyi építési szabályozás szerint a legnagyobb beépítettség 30%, minimális zöldfelület aránya 50%, legnagyobb építménymagasság 4,5 méter lehet. Saroktelek révén a telek fekvésen nagyon jó, minden oldalról napsütötte, szép, nagy családi házat lehet rá építeni. Az utca betonozott, a járdák is frissen betonozva. A bekerített telken áll egy hatalmas, szép öreg diófa, így a karácsonyi bejglihez diót már nem kell vennie!!!! Környezetében rendezett utcák, kulturált ingatlanok, jó szomszédok laknak. Közelben óvoda, általános iskola, élelmiszerboltok, piac, buszmegálló. Közművekkel részben ellátott, a városi víz és csatornahálózatba be van kötve, gáz az udvarban. Az ingatlan tulajdoni lapja tiszta - per-, teher-, és igénymentes. Csongrád a Dél-Alföld szívében csodálatos természeti környezetben a Tisza és a Körös folyók torkolatában fekszik. A gyógyhatású vizéről ismert strand és termálfürdő, a várost körül ölelő természetes vizek, az aktív pihenésre vágyóknak nyújtanak kikapcsolódást. Az időben szinte egymást érő kulturális rendezvények sorozata számtalan programlehetőséget biztosít a szép számban ide látogató turistáknak. Kedvező hitelajánlatokkal várjuk jelentkezését, mint pl. BABAVÁRÓ hitel, piaci hitel, és szabad felhasználású hitelek. Számos konstrukció közül választhat! Számíthat szakmai támogatásunkra a teljes vételi folyamat során az adásvételi szerződés megkötésétől a hitel-ügyintézésen át az ingatlan átadásáig. Hívjon bizalommal!

Referencia szám: M249083


Elhelyezkedés

Csongrád


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6556023


Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6556023

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó csongrádi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 786 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 7,5 millió Ft, négyzetméter ára 125 000 Ft, ami a csongrádi átlaghoz képest 51%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Arnoth Mihály referens a Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6556023. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csongrád ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.