star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csongrád

  • 118 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 836 m²

    telek

Vételár:

62 millió Ft

Eladó ház Csongrád

  • 118 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 836 m² telek

  • Eladó ház Csongrád

  • 118m²


Ár:

62 000 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Ha igényesen felújított házat szeretne, de nincs ideje és energiája a felújítással foglalkozni, akkor ezt feltétlen látnia kell! - - - Kizárólag az OTP Ingatlanpontnál! - - -
Teljes körűen felújított 120m2-es családi ház eladó Csongrádon a városközpont és a Tisza közelében.
A ház kiváló elrendezésű, az amerikai konyhás nappalin kívül 3 tágas szoba található benne. A fürdőben kényelmes méretű tusoló és fürdőkád, és egy WC is helyet kapott, emellett egy külön WC is rendelkezésre áll. A konyha mellett egy kis kamra és egy háztartási helyiség (mosókonyha) került kialakításra.
Az új tetőszerkezet cserépfedést kapott. Fa hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre, a beltéri ajtók szintén fából készültek. A helyiségekben hőszigetelt beton aljzat került kialakításra. A nappali-konyha és a vizes helyiségek járólapot, a szobák laminált padló burkolatot kapnak.
A villanyhálózat új, egy fázis, 32A áll rendelkezésre. A víz és csatornahálózat szintén új a házban, csakúgy, mint a teljes központi fűtés rendszer. A hőleadást lapradiátorok biztosítják (a hideg burkolatú helyiségek padlóját a visszatérő csövek melegítik), a rendszert kombi gázkazán szolgálja ki.
A felújítás a végéhez közeledik, a tervek szerint 2024. március végére készül el. Az irányár a kulcsrakész állapotra vonatkozik konyhabútor nélkül.
A 836m2-es telken bőven van helye mindennek, a kert kialakítása a leendő tulajdonos fantáziájára van bízva.
Ideális választás családok számára. A városközpont és a Tisza gát pár perces sétával elérhető, a közelben megtalálható óvoda, általános iskola, élelmiszer boltok, posta, gyógyszertár, minden, ami élhető lakókörnyezetet biztosít.
Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót biztosítunk. Az OTP Banknál elérhető Babaváró, falusi CSOK, CSOK Plusz hitel és egyéb kölcsönök intézését díjmentesen vállaljuk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint ügyvédet biztosítunk. Irodáink Szentes, Petőfi utca 12. a buszmegálló felől, és Csongrád, Fő utca 54. szám alatt várjuk a személyes érdeklődőket. Válasszuk ki együtt az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot banki sorban állás nélkül!

Referencia szám: M269155-IN


Elhelyezkedés

Csongrád


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6620057


Petkov Gyöngyi Katalin

Petkov Gyöngyi Katalin

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6620057

Petkov Gyöngyi Katalin

Petkov Gyöngyi Katalin

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó csongrádi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 118 m², míg a hozzá tartozó teleké 836 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 62 millió Ft, négyzetméter ára 525 424 Ft, ami a csongrádi átlaghoz képest 51%-kal magasabb. Az ingatlant Petkov Gyöngyi Katalin referens a Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620057. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csongrád ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.