star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csongrád

  • 71 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 617 m²

    telek

Vételár:

25 millió Ft

Eladó ház Csongrád

  • 71 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 617 m² telek

  • Eladó ház Csongrád

  • 71m²


Ár:

25 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Csongrád-Csanád megyében, Csongrádon eladó egy rendkívül jó elrendezésű, 72 m2-es szépen rendben tartott klímás kertes ház. A házban két szoba, konyha étkezővel, egyedi, méretre készített konyhabútorral, fürdőszoba és egy nagy előszoba van, ami akár egy félszobává is alakítható. Az ingatlanban több felújítás is történt korábban, hőszigetelt nyílászárók lettek beszerelve redőnnyel, szúnyoghálóval. Az otthon melegéről központi fűtés gondoskodik, a padlást 12 cm-es szigetelőpaplannal látták el. A telek mérete 617 m2, épült rá egy 13 m2-es garázs és egy hasonló méretű melléképület, amelyben külön élettér is kialakítható. Iskola, óvoda, orvosi rendelő, Penny, lidl a közelben. Távolsági és helyi buszjárat megállója 50 méterre található. Hangulatos fedett terasz virágokkal, rendezett kert, szuper elosztás, ez a ház igazán barátságos kellemes otthona lehet egy kisebb családnak.
Ha hirdetésem felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk az önnek legmegfelelőbb ingatlant!
Az OTP Ingatlanpont a banki háttérrel, eladóink és vevőink igényeit teljes körűen ki tudja szolgálni, az eladástól a vevői finanszírozásig. Hitel igénylés esetén akár egyedi kamatkedvezménnyel, jogosultság esetén az állami támogatásokhoz kapcsolódó felvilágosítással, teljes körű pénzügyi tanácsadással és ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Kedvező hitelajánlatok, mint pl. BABAVÁRÓ hitel, piaci hitel, és szabad felhasználású hitelek, CSOK plusz, falusi csok. A pénzügyi tanácsadás és ügyintézői szolgáltatásunk díjmentes. Irodáink: Csongrád, Fő utca 54. és Szentes, Petőfi utca 12. a buszmegálló felől. VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL

Referencia szám: M270623


Elhelyezkedés

Csongrád


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6642500


Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6642500

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó csongrádi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 71 m², míg a hozzá tartozó teleké 617 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 352 113 Ft, ami a csongrádi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Gyenes Martin referens a Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642500. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csongrád ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.