star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csór

  • 139 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 892 m²

    telek

Vételár:

74,9 millió Ft

Eladó ház Csór

  • 139 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 892 m² telek

  • Eladó ház Csór

  • 139m²


Ár:

74 900 000 Ft

Építés éve
2004
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Székesfehérvártól 10 kilométerre, Csór egyik csendes utcájában kínálom eladásra ezt a 2004-ben épült nappali + 4 szobás családi házat, két utcafrontra is nyíló telken. A csend és a nyugalom garantált. Nem tökéletes ingatlan, de olyan adottságokkal rendelkezik, amelyek kiemelik a jelenlegi kínálatból. Ideális nagy családoknak, akik nyugodt, barátságos, falusi környezetben szeretnék felnevelni a gyerekeiket, miközben pár perces autóútra laknak Székesfehérvártól vagy Várpalotától. A faluközpont és az iskola is 10 perces sétán belül elérhető.

A 2004-ben, téglából épült, kívülről szigetelt 139 négyzetméteres házban, a földszinten található a nappali, 1 szoba, konyha, étkező és egy fürdőszoba és wc. A belső lépcsőn megközelíthető emeleti lakrészében pedig 3 szoba, fürdőszoba és wc kapott helyet. A földszinti étkezőből pedig a belső udvarra néző teraszt lehet megközelíteni. Az emeleti nappalit igény szerint egy gipszkarton fal építésével ismét önálló szobává lehet alakítani, mint ahogyan az eredeti terveken is szerepelt.

Az udvar felől megközelíthető a 28 négyzetméteres garázs, ami az autón kívül sok más dolog tárolására is alkalmas.
A ház műszaki állapota kiváló. A külső nyílászárók korszerű hőszigetelt típusúak. A falak kívülről szigeteltek. A fűtés és a melegvízellátás egy korszerű néhány éves gázkazánnal van biztosítva. De akár a földszinti nappaliban levő, vízteres cserépkályhával is be lehet fűtani az egész házat. Az emeleten 2, a földszinten pedig 1 klíma gondoskodik nyáron a kellemes hűvösről. Mindezek együtt gazdaságos üzemeltetést biztosítanak.

A konyha is már a legdivatosabb, méretre készült beépített változat. Beépített gépekkel szerelve, amik értelemszerűen itt maradnak és a következő háziasszony munkáját fogják megkönnyíteni. Az alapanyagok tárolására egy kis spájz áll a rendelkezésre. A konyha mérete miatt akár nagyobb vendégsereget is le lehet ültetni.

A hatalmas udvar tartogat még lehetőségeket. Lehet kertészkedni, de a gyermekeknek is és a család kedvenceinek is van bőven hely, akik majd kedvükre szaladgálhatnak rajta. Parkolni az udvaron és a ház előtt is lehetséges.

A ház tényleg csendes környéken található. Nem véletlen, hogy népszerű azok körében, akik a városi nyüzsgés után békés, intim környezetre vágynak.

Komoly érdeklődőket várunk, akik nem szeretnének éveket várni egy új építésű ház kivitelezésére és kockáztatni, hogy drágábba fog kerülni, mire elkészül. Az elmúlt időszakban tapasztalt anyagok és munkadíjak áremelkedése ide is be fog gyűrűzni, ezért érdemes most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető! Támogatott és piaci hitel is igényelhető rá.

Kérésre szívesen küldök külső képeket is!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, parkosított udvar, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, elektromos garázskapu, kerti grillezőhely, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, melléképület, klíma, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, napvédő rolók, kertkapcsolat, szúnyogháló, optikai internet kábel, gardrób
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Csór, Csór


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6609894


+36 70

Ingatlannet kód: NET6609894

Az általad megtekintett eladó csóri (Csór) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 139 m², míg a hozzá tartozó teleké 892 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 74,9 millió Ft, négyzetméter ára 538 849 Ft, ami a csóri átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6609894. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csór ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.