star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csörög

  • 40 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 850 m²

    telek

Vételár:

26,9 millió Ft

Eladó ház Csörög

  • 40 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 850 m² telek

  • Eladó ház Csörög

  • 40m²


Ár:

26 900 000 Ft

Építés éve
2023
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos

Az ingatlanról:

Hivatkozási szám: IHL-G-710
Gyors elérhetőség Budapestre, mégis zöldövezeti ingatlan.

Csörög aszfaltozott utca mentén eladó földszintes családi ház, 40nm 1 hálószobás, amerikai-konyhás-nappalis fürdőszobás külön WC-vel, kamrával, terasszal és 850nm telekkel. A ház a telek adottságai miatt bővíthető.

Jó környezetben lévő és megközelíthető jól kialakított ház.
Az A2 autópálya közelsége gyors bejutást biztosított Budapestre.

Az ingatlanban terasz kapcsolatos étkező konyhás-nappali, 1 szobával, fürdőszobával kialakítva.
Műanyag nyílászárók 5 légkamrás 3 rétegű üveg kivételben kerülnek beszerelésre.
A ház radiátoros fűtés rendszert kap, melyhez elektromos cirkó tartozik, mely a fűtést adja. A meleg vizet modern villanybojler biztosítja a készülékkel. A gáz bevezetése lehetséges egyeztetés alapján. Gáz csonk a telken belül.

A gépkocsi tárolása az ingatlan mellett lehetséges. Az ingatlanon belül a burkolatok és szaniterek jelenleg választhatók.

A képeken a jelenlegi állapot a ház látható. Várható áradás 2023. év végén.
Ingyenes hitel ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel segítjük ügyfeleinket a vásárlásban. Ha vásárláshoz még el kell adnia jelenlegi otthonát, annak értékesítését, kedvezményesen vállaljuk, hogy mihamarabb be tudjon, költözi álmai otthonába! Várom megtisztelő hívását!
Kérem amennyiben meghitt családi otthonra vágyik, keressen meg az ingatlannal kapcsolatban.

TELJES KÍNÁLATUNKAT TERÜLETENKÉNT BŐVEBB INFORMÁCIÓKKAL SZEMÉLYRE SZABVA SPECIFIKUSAN A LENTI LINKEN TÁJÉKOZÓDHAT. KERESSEN MINKET PROFILUNKON:
https://ingatlanhazlakas.hu


Elhelyezkedés

Csörög


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6563315


+36 30

Ingatlannet kód: NET6563315

Az általad megtekintett eladó csörögi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m², míg a hozzá tartozó teleké 850 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 26,9 millió Ft, négyzetméter ára 672 500 Ft, ami a csörögi átlaghoz képest 37%-kal magasabb. Az ingatlant Bajzik Gábor referens az Ingatlan-Ház-Lakás irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6563315. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csörög ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.