star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csörög

  • 68 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 858 m²

    telek

Vételár:

39 millió Ft

Eladó ház Csörög

  • 68 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 858 m² telek

  • Eladó ház Csörög

  • 68m²


Ár:

39 000 000 Ft

Építés éve
2015
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

A beltér:

Egy igazán dinamikusan fejlődő településen ajánlok figyelmébe egy 2015-ben épült könnyűszerkezetes, belső kétszintes családi házat, mely egy 858nm-es telken került kivitelezésre.
A ház nettó lakóterülete 68 nm, az alsó szinten kapott helyet közlekedő, fürdőszoba külön mellékhelységgel, egy amerikai konyhás nappali, valamint egy dolgozószoba. Az emeleti szinten egy szoba található.
Az otthon melegét fatüzelésű kandalló, valamint hűtő-fűtő klíma, a melegvízet villanybojler biztosítja. A villanyszámla havonta a téli időszakban 15. e Ft.
A telek méretéből adódóan lehetőség van bővítésre, illetve garázs és egyéb melléképület felépítésére.
A kertet ön álmodhatja meg, hogy milyen örökzöldekkel, gyümölcsfákkal és veteményessel telepíti.
Közművek közül víz, csatorna és villany bevezetésre került, gáz az utcában található.
Közlekedés szempontjából is ideális helyen helyezkedik el az ingatlan pár perc alatt a vasút-autóbuszállomáson lehetünk, onnan Vácra vagy Budapest irányába is eljuthatunk. Az M2 autóúton, mely 2x2 sávosra bővült, így megrövidítve a Budapestre valóbejutást. Néhány perces sétával orvosi rendelő, óvoda, bevásárlási lehetőség, posta és játszótér is elérhető.
A településen több utca aszfaltos útburkolatot kapott, ily módon is megkönnyítve a közlekedést, illetve számos kulturális-fesztivál eseménynek is otthont ad.
További információért várom hívását a hét bármely napján.


Elhelyezkedés

Csörög


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6595350


+36 70

Ingatlannet kód: NET6595350

Az általad megtekintett eladó csörögi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m², míg a hozzá tartozó teleké 858 m². További jellemzői: az építés éve 2015, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 39 millió Ft, négyzetméter ára 573 529 Ft, ami a csörögi átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Németh Erika hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6595350. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csörög ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.