star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csörög

  • 63 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 710 m²

    telek

Vételár:

42 millió Ft

Eladó ház Csörög

  • 63 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 710 m² telek

  • Eladó ház Csörög

  • 63m²


Ár:

42 000 000 Ft

Építés éve
1988
Szobák száma
3
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Új otthona már csak berendezésre vár. Csendes, természetközeli környezetben eladó sorba került egy önálló család ház Csörög településen.
A ház egy 710 nm-es telken került felépítésre téglából a '80 évek végén.
A közelmúltban az ingatlan belseje teljes felújításon, korszerűsítésen esett át, így elnyerve jelenlegi elosztását. A korszerűsítés során az összes víz villanyvezeték cseréje megtörtént, új hő és hangszigetelésű ablakok és bejárati ajtó került beszerelésre. Minden ablak redőnnyel ellátott. A belső ajtók is megújultak. Az alsó szinten található két szoba, tágas konyha fürdőszoba, mellékhelyiség, valamint az emelet szintre lépcsőfeljáró. Az emeleti szinten egy szép világos szoba és padlásrész lett kialakítva.
Az otthon melegét új villanykazán "D" energia besorolású, a meleg vizet elektromos bojler biztosítja.
Közmű ellátottsága áram, víz a csatorna rákötése folyamatban, gáz telken belül található.
A kertben számos gyümölcs fa lett ültetve, melynek öntözését ásott kút adja.
Az ingatlan tehermentes, rövid határidővel akár azonnal birtokba vehető
.Az ingatlan településen belüli elhelyezkedése kifejezetten ideális,néhány perces sétával orvosi rendelő, óvoda, bevásárlási lehetőség, posta és játszótér is elérhető.
A településen több utca aszfaltos útburkolatot kapott, ily módon is megkönnyítve a közlekedést, illetve számos kulturális-fesztivál eseménynek is otthont ad. Jöjjön, fedezze fel a házban rejlő lehetőségeket.
További információért várom hívását a hét bármely napján.


Elhelyezkedés

Csörög, Szabadság utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6637359


+36 70

Ingatlannet kód: NET6637359

Az általad megtekintett eladó csörögi (Szabadság utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 63 m², míg a hozzá tartozó teleké 710 m². További jellemzői: az építés éve 1988, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 42 millió Ft, négyzetméter ára 666 667 Ft, ami a csörögi átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Németh Erika hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637359. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csörög ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.