star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dabas, Gyón

  • 97 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 730 m²

    telek

Vételár:

71,45 millió Ft

Eladó ház Dabas, Gyón

  • 97 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 730 m² telek

  • Eladó ház Dabas, Gyón

  • 97m²


Ár:

71 450 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
2 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Dabas Gyón területén eladásra kínálunk egy 97 nm-es nappali + 2 hálószobás önálló, körbejárható családi házat. Az ingatlant az elmúlt években felújították, a homlokzata 10 cm-es dryvit szigetelést kapott, nyílászárói 6 légkamrás thermo szigetelésűek 3 réteg üveggel, redőnnyel felszereltek, az új tető cserép fedésű, a burkolatok, a vezetékek is újak. Fűtése elektromos kazánnal üzemeltethető, meleg víz ellátását villanybojler biztosítja. Klímával, kamera rendszerrel ellátott.
A 730 nm-es kertben egy hangulatos szaletli lett kiépítve, ahol hideg és melegvíz is kiépítésre került. Autója védelméről egy kétállásos garázs gondoskodik, mely elektromos kapuval ellátott. Az udvaron még helyet kapott egy medence is, mely még befejezés előtt áll.
Ingyenes hitel tanácsadással és ügyintézéssel, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére. További részletekért, megtekintésért hívjon a hét bármely napján!


Elhelyezkedés

Dabas, Gyón


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6633360


+36 20

Ingatlannet kód: NET6633360


Az általad megtekintett eladó Dabas, gyóni családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 97 m², míg a hozzá tartozó teleké 730 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 71,45 millió Ft, négyzetméter ára 736 598 Ft, ami a dabasi átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Hollósi Melinda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633360. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dabas, Gyón ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.