star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dabas

  • 121 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 519 m²

    telek

Vételár:

85 millió Ft

Eladó ház Dabas

  • 121 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 519 m² telek

  • Eladó ház Dabas

  • 121m²


Ár:

85 000 000 Ft

Építés éve
2021
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

Dabasi ikerház, a fiatalos lendület otthona

Pest vármegye, Dabas város központi utcáján kínálunk eladásra, egy kiválóan tervezett és kivitelezett, 5 szobás, 121 nm Nettó alapterületű, CSOKRA ALKALMAS ikerház hátsó lakását, melyhez 519 nm kert tartozik.
A ház praktikus elrendezésű, minőségi anyagokból készült, modern műszaki felszereltségű otthon. Összközműves, az esővíz elvezetésére szikkasztóval felszerelt. A központi rész egy 41 nm-es , amerikai konyhás nappali-étkező. A nappaliba egy, a hátsó kert felé néző, téliesített, fedett teraszon át léphetünk be, mely összejövetelekre kiváló. A burkolatok és a nyílászárók minőségiek, automata kapunyitó, riasztó berendezés csatlakozása kialakítva, már csak fel kell szerelni. A tulajdonosok számos praktikus ötlettel gazdagították ezt az otthont. A ház a szomszéd lakótól, az emelet a felső szinttől jól hangszigeteléssel van leválasztva. A konyhabútor fából, kézműves által készített, a lakás tartozéka, benne van az árban. Elkészült hozzá a konyhasziget terve is. A meleg vizet egy puffertartály optimalizálja.
Kétállásos fedett kocsibeálló után térkövezett járdasziget visz a hátsó kertben lévő főbejárathoz, egy virágos-fás parkon és zöldség-gyümölcsös kerten keresztül.Itt az öntözést 40 m-nél nem mélyebb fúrt kút biztosítja, így nem engedély köteles.
A szomszédság rendezett. A rezsi nagyon pénztárca kímélő, max. 25 E Ft/hó, mindennel együtt. A Budapest Népligetbe közlekedő Volán busz megállója 2 perc távolságra, minden intézmény és bolt néhány perc sétára van. Az 5-ös főúton és az M5 autópályán Budapest 30-35 perc alatt elérhető.
Irányár: 85000000 Ft.
Várom megtisztelő hívását a hét minden napján és hétvégén is. Széles körű ingatlanközvetítő szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére.


Elhelyezkedés

Dabas


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6645831


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6645831

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó dabasi ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 121 m², míg a hozzá tartozó teleké 519 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Az ikerház ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 702 479 Ft, ami a dabasi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lengyel Katalin referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645831. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dabas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.