star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Debrecen, Csapókert

  • 72 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 504 m²

    telek

Vételár:

69,5 millió Ft

Eladó ház Debrecen, Csapókert

  • 72 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 504 m² telek

  • Eladó ház Debrecen, Csapókert

  • 72m²


Ár:

69 500 000 Ft

Szobák száma
2

Az ingatlanról:

Debrecenben a Csapókertben szép környezetben, csendes utcában, kívül-belül felújított 2 szobás, étkezőkonyhás, kamrás tégla építésű, szigetelt, ízléses, jó érzetű ház eladó! Nyílászárók, burkolatok, gépészet pár éve lett kicserélve. Ablakokon és teraszajtón hasznos szúnyogháló, árnyékoláshoz redőnyök és riasztó került beépítésre. Gyönyörű, nagy és fedett terasza kivételes! A kert füvesített, öntözőrendszerrel ellátott és még fúrt kút is használható. A kert térkövezett részén több autó is tud parkolni. Elektromos kapu és új, nagy kerti tároló is van! Nézze meg, beleszeret!


Elhelyezkedés

Debrecen, Csapókert


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6636725


+36 30

Ingatlannet kód: NET6636725


Az általad megtekintett eladó Debrecen, csapókerti családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m², míg a hozzá tartozó teleké 504 m². A családi ház ára 69,5 millió Ft, négyzetméter ára 965 278 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Nagy Ágota referens a Bálint Vivien irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636725. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen, Csapókert ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.